Hoppa till innehåll
HKScan logotyp

HKScan söker Underhållstekniker

Ansök nu
Vi söker just nu en underhållstekniker till HKScan i Skara!

Är du redo för nästa utmaning i arbetslivet? Vill du jobba tillsammans med skickliga och drivna kollegor som delar samma tekniska intresse som du? Vi söker nu en Underhållstekniker till verksamheten i Skara. Här erbjuds du en flexibel och varierad roll hos ett nordiskt livsmedelsföretag med ett starkt hållbarhetsfokus och med tydliga utvecklingsmöjligheter!

Läs mer på www.hkscan.com

Dina arbetsuppgifter
I rollen som underhållstekniker ingår du i ett starkt och kompetent teknikteam vars mål är att stödja företagets huvudprocesser. Arbetet omfattar allt från små praktiska problem, förebyggande underhåll och felsökning i den dagliga driften till arbete med utveckling och olika projekt. Du ingår i ett serviceteam som på ett kundorienterat sätt arbetar mot produktionen. HKScan arbetar för att ständigt utvecklas och jobbar med att LEAN-anpassa arbetet.

HKScan i Skara har idag cirka 270 medarbetare. Produktionen på anläggningen består av färsprodukter, leverpastej, pyttipanna samt bearbetning.

Tjänsten är huvudsakligen förlagd till dagtid, heltid med start enligt överenskommelse.

Din profil
Vi tror att en gymnasial utbildning inom exempelvis teknik, teknisk industri eller verkstadsutbildning är en förutsättning för att lyckas i rollen.

Du har troligtvis arbetat några år med snarlika arbetsuppgifter inom industri. Har du kunskaper inom mekanik, hydraulik, pneumatik, vakuum och lagermontering är det starkt meriterande! Likaså om du har grundläggande kunskaper inom svets, svarv och fräs.

Du behärskar svenska obehindrat i tal och skrift samt har goda kunskaper i engelska.

Som person är du lösningsorienterad, noggrann och har ett genuint intresse för underhållsarbete tillsammans med en nyfikenhet att ständigt lära dig nya saker. Att arbeta effektivt, metodiskt och strukturerat ser du som en självklarhet även när pressade situationer uppstår. För att driva verksamheten framåt är det även viktigt att du är initiativtagande och självständig. Du trivs att arbeta i team och har ett serviceinriktat och flexibelt förhållningssätt. Med en positiv attityd kommer man långt, är du dessutom pedagogisk i ditt sätt att vara så har vi en fullträff!

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar vi med Professionals Nord. Vid frågor eller mer information vänligen kontakta leveranschef Staffan Arkelöv på staffan.arkelov@pn.se eller 070-377 77 12.

Vi tillämpar ett löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, därför är du varmt välkommen med din ansökan redan idag! Då vi inte tar emot ansökan via mail hänvisar vi dig till att söka via annonsen.

Om HKScan
På HKScan älskar vi när maten både smakar gott och gör gott! Vi är stolta över våra varumärken Scan, Pärsons och Bullens, och alla de produkter vi kan erbjuda våra konsumenter. Vårt strategiska mål är att växa som ett mångsidigt livsmedelsföretag och kunna erbjuda produkter som möter den växande efterfrågan på att kunna äta mer flexibelt och varierat.

Vår verksamhet omfattar hela värdekedjan, från gård till gaffel, vilket gör att vi kan erbjuda ett stort utbud av olika yrkesroller och goda möjligheter till professionell utveckling. Vi är en internationell livsmedelskoncern med närmare 7000 medarbetare och verksamheter både i Finland, Baltikum, Sverige och Danmark. I Sverige finns vi i Stockholm, Linköping, Kristianstad, Skara och Halmstad.

Hållbarhetsarbetet präglar alla delar av vår verksamhet och vi strävar ständigt efter att skapa en miljö som bygger på omtanke, förtroende och respekt, både internt och externt. Som en av de största aktörerna i branschen ställer vi höga krav på oss själva att hela tiden ligga i framkant. För oss på HKScan innebär ansvar kontinuerlig utveckling och konkreta insatser inom hela värdekedjan. Som en del av vår klimatplan Zero Carbon har vi som mål att uppnå netto noll klimatavtryck, från gård till konsument, i slutet av 2040.
Mer info
Kontaktperson
Staffan Arkelöv
Telefon
Email
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
11 juni 2023 (12 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare