Hoppa till innehåll
Elos Medtech Skara AB logotyp

Kvalitetsingenjör till Elos Medtech AB i Skara

Vill du bli en del av Elos Medtech och vår tillväxtresa? Vi söker nu efter en driven ingenjör, tekniker eller någon med liknande med erfarenhet, som vill arbeta med kvalitetssäkring av medicintekniska produkter hos Elos Medtech Skara AB.

Arbetsuppgifter
Som kvalitetsingenjör har du en bred roll som är både strategisk och operativ.

Ditt arbete kommer bestå av löpande kvalitetsarbete och underhåll av vårt kvalitetsledningssystem. Vilket innebär att du jobbar med att ständigt förbättra och effektivisera våra processer och säkerställa att de lever upp till interna och externa krav och förordningar.

Du kommer vara delaktig i olika projekt, där du ska bistå med kompetens kring regelverk, utformning av riskanalyser och upprättande av valideringsplaner.

Som kvalitetsingenjör kommer du arbeta nära vår produktion och kommer ha kontakt med både kunder och leverantörer för att säkerställa en hög produktkvalitet och spårbarhet.

Du kommer att arbeta med löpande kvalitetsarbete genom att upprätta rutiner och instruktioner, hålla interna utbildningar och följa upp effektiviteten för dessa. Du har också en viktig roll i utredningar med rotorsaksanalyser samt planering och införande av korrigerande och förebyggande åtgärder.

Genom kvalitetsavdelningen drivs företagets miljö- och hållbarhetsarbete, med rapporteringar, riskbedömningar och förbättringsarbeten, som några exempel på arbetsuppgifter.

Vi är certifierade enligt ISO 13485:2016, ISO 14001:2015, samt registrerade hos FDA.

I samband med interna och externa revisoner har kvalitetsavdelning ett stort ansvar, där du kommer vara delaktig med en central roll.

Vi erbjuder
Du kommer till ett företag som erbjuder dig en möjlighet att utvecklas inom kvalitetsarbete.

Vi erbjuder en trevlig arbetsmiljö med goda kollegor och en marknadsmässig grundlön samt ett förmånspaket som innehåller bonus, kompletterande sjukersättning, friskvårdsbidrag på 3500 kronor mm. I övrigt följer vi vårt kollektivavtal.

Din profil
Vi söker dig som tidigare har arbetat med kvalitets-, revisions- och valideringsarbete. Vi ser gärna att du har ingenjörsexamen inom lämpligt område eller har motsvarande erfarenhet från likande verksamheter inom industrin.

En god samarbets- och kommunikationsförmåga är en förutsättning och du skall vara drivande och en inspirerande person med en naturlig målmedvetenhet och flexibilitet. Du har ett stort engagemang och förmåga att identifiera förbättringar, nya lösningar, och att styra vårt kvalitetsarbete åt rätt håll. Ditt arbetssätt präglas av struktur.

Vi lägger stor vikt vid din personlighet och erbjuder ett varierande och utmanande arbete i en spännande och dynamisk verksamhet.

Meriterande kompetenser: erfarenhet i valideringsarbete, att driva och dokumentera CAPA projekt, kunskap i ISO 13485 eller ISO 9001, kunskap i mätteknik och statistik, och erfarenhet av medicintekniska produkter.

Kontakt
Maria Sköld, Kvalitetschef
maria.skold@elosmedtech.com
0511-257 13

Tillträdesdag:
Enligt överenskommelse.
Urval och intervjuer kommer att ske löpande

Märk ansökan med Kvalitetsavdelningen.

Elos Medtech Skara AB
Kommun: Skara

Hästhagsgatan 2,
53237 Skara

Korta fakta om jobbet
Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tillsvidare
Anställningsform: Tillsvidare

Om Elos Medtech
Elos Medtech är en arbetsplats för engagerade och passionerade människor som vill växa professionellt. Våra medarbetare har ett stort engagemang och är stolta över den kunskap och expertis som har utvecklats inom bolaget genom åren. Vi erbjuder en arbetsplats som bygger på samarbete, solidaritet och pålitlighet. Vi tror på att ge våra medarbetare möjligheter att utvecklas inom sitt arbete och påverka sin framtid.

Du kan läsa mer om oss på vår hemsida: www.elosmedtech.com
Mer info
Kontaktperson
Maria Sköld
Telefon
Email
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
08 juli 2023 (31 dagar kvar)

Liknande jobb