Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Erfaren ekonom till företag strax utanför Skövde sökes!

Ansök nu

Nu söker vi en erfaren ekonom som vill arbeta hos ett etablerat företag i Skara!

Om tjänsten
Under din arbetsdag kommer du att arbeta med vanligt förekommande arbetsuppgifter på en ekonomiavdelning kopplat till redovisning, analysering och rapportering. Utöver det ingår du i ett team att utföra alla komponenter i ett månadsbokslut med till viss del efterföljande rapportering. Du kommer att ingå i ett kompetent ekonomiteam tillsammans med två andra kollegor.

Tjänsten som ekonom inleds som ett konsultuppdrag med start omgående eller enligt överenskommelse. Uppdraget inleds med en sex månaders provanställning men för rätt person finns goda möjligheter till anställning hos kund. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

Om dig
Vi söker dig med erfarenhet i ett litet- till medelstort bolag och som kan hantera många bollar i luften samt öga för prioritering. Som person är du kommunikativ och tycker om att jobba självständigt såväl som i team. Vidare ser vi att du är ansvarstagande, driven, prestigelös och har en gnutta skinn på näsan. Viktigt för tjänsten:

* Goda datorkunskaper
* Flytande svenska och engelska i tal och skrift
* Initiativrik person som har känsla att prioritera sina arbetsuppgifter
* Minst 2 års erfarenhet inom ekonomi

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Meriterande tjänster, men inte krävande, för tjänsten:

* Kunskaper och förståelse inom byggmoms
* Projektredovisning
* Tidigare erfarenheter på ett bolag inom byggbranschen

Om Adecco
Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Du är anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos våra kunder. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss Adecco för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.

Som en del av rekryteringsprocessen arbetar vi med ett logik- och en personlighetstest som automatiskt skickas ut till dig i inledande del av rekryteringsprocessen. För rätt person finns det möjlighet för tillsvidareanställning.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, William Maklin: william.maklin@adecco.se eller 0736 84 73 10

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se

Senaste ansökningsdatumet är 30 september - Varmt välkommen med din ansökan!

Sökord: Ekonomi, redovisning, redovisningsekonom, redovisningsassistent, Skövde, Skara

Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
30 sep. 2023 (3 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare