IT Systemadministratör

IT Systemadministratör

Välkommen till Werners värld – en växande importör och leverantör av gourmetprodukter i Sverige och Norden. Vi skapar njutning och upplevelser för gästerna hos våra kunder som består av landets främsta restauranger och konditorier samt utvalda butiker.
Till vårt huvudkontor i Skara söker vi nu en IT-systemadministratör med mycket god förståelse för verksamhetsprocesser.

Vi söker dig som har en relevant utbildning inom IT och några års arbetslivserfarenhet som systemadministratör, systemtekniker eller liknande. Du söker vidareutveckling och känner dig redo för nya utmaningar i en liten organisation där fokus ligger på vår kärnverksamhet. Du har inte bara ett intresse för teknik, utan också för affärsprocesser och människor.

Hos oss kommer du arbeta i ett litet team nära både teknik och verksamhet. Dina arbetsuppgifter ligger inom ett brett spektrum; från affärssystem och stödfunktioner till infrastruktur och teknisk support. I våra medarbetares vardag fungerar du som första support i IT-relaterade ärenden. Du driver eller assisterar felsökning, följer upp och analyserar problem samt arbetar proaktivt med förbättringar. Du kommer att delta i projekt inom olika områden, från kravfas till genomförande. Som en del av vår IT-strategi planerar vi att successivt byta ut vissa system, i dessa projekt kommer du att ha en nyckelroll. Du arbetar nära och med stöd av vår CIO, som ansvarar för strategiska frågor och prioriteringar. Till din hjälp finns också servicedeskfunktioner och erfarna konsulter hos våra IT-leverantörer.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att lyckas i rollen är du analytisk och ansvarstagande med god kommunikativ förmåga. Du motiveras av omväxlande arbetsuppgifter och vill bidra till kontinuerligt förbättringsarbete i nära samarbete med företagets alla avdelningar. Du arbetar strukturerat och målinriktat men är samtidigt flexibel och lyhörd för verksamhetens behov. Vi värdesätter samverkan och förmåga att skapa konstruktiva relationer med både kollegor, leverantörer och samarbetspartners.

Du har erfarenhet av arbete i Windowsmiljöer och grundläggande kunskaper i SQL. Inom Office365 känner du dig hemma och vi ser gärna att du har arbetat med flera av Microsofts systemlösningar. Erfarenhet av scripthantering är meriterande.

Om vår IT-miljö
Vi har en outsourcad miljö som driftas av Evry. Som affärssystem använder vi Jeeves och för säljstöd arbetar vi med Lime Easy. Med QlikView och Crystal Reports skapar vi rapporter för analys och uppföljning. LogTrade hanterar våra leveranser och Office365 finns i alla medarbetares datorer.

Språkkunskaper
Flytande svenska och engelska i tal och skrift

Placering
Werners Gourmetservice huvudkontor i Skara

Övrigt
Tjänsten är heltid

Tillträde enligt överenskommelse

Frågor gällande tjänsten besvaras av Anna Sloberg 070-530 61 38
Kandidaturval och intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan (personligt brev + cv) till anna.sloberg@wgs.se
Mer info
Område Skara
Yrkesroll Data & IT, Systemadministration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.wgs.se
Sista ansökningsdag 31 jan (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Werners Gourmetservice är en importör och restaurangleverantör med försäljningsverksamhet mot grossister, restauranger, catering, storhushåll, butiker och konditorier inom Norden. I sortimentet finns caviar, tryffel, kryddor, choklad, desserter, kaffe och mycket mer. Vår vision är att alltid ligga i framkant vad det gäller att tillmötesgå kundens behov av nyheter, kunskap och inspiration från den gastronomiska världen. Vi är idag över 60 medarbetare och omsätter drygt 180 mkr. Huvuddelen av medarbetarna finns på huvudkontoret i Skara, men vi har också säljkontor i Stockholm/Nacka samt representation i Malmö och Göteborg. För mer information, besök vår hemsida www.wgs.se