Verksamhetscontroller till Werners Gourmetservice (Skara)

Verksamhetscontroller till Werners Gourmetservice (Skara)

Verksamhetscontroller till Werners Gourmetservice (Skara)

Vem är du
Vi söker dig som är ekonomiutbildad och har minst fem års erfarenhet som controller. Ett plus är om du har arbetslivserfarenhet från sälj- & distributionsföretag och gärna från en större koncern/stort bolag.

Som person uppskattar du en prestigelös och utmanande arbetsmiljö. Du är noggrann och ansvarstagande och värdesätter en kultur som genomsyras av engagemang och glädje. Du har starka analytiska färdigheter, ett proaktivt och lösningsorienterat arbetssätt och lätt för att identifiera förbättringsmöjligheter. Du är drivande och har en förståelse för affärer och processer.

Du har tidigare arbetat med rapportering i en större koncern. Du har vana av finansiella termer och talar samt skriver svenska och engelska obehindrat. Som person är du kommunikativ och serviceinriktad. Du är van att agera bollplank till beslutsfattare och övrig verksamhet inom företaget.

Vi förutsätter att du är en avancerad användare av Excel. Meriterande är också erfarenhet av våra affärs/BI-system Jeeves och QlikView, samt Office365.

  • Lokalisering: Skara.
  • Anställningsform: Heltid, tillsvidareanställning. Vi tillämpar provanställning.
  • Tillträde: Snarast möjligt.
Ansökan: Välkommen med din ansökan (personligt brev + cv) snarast möjligt till ekonomichef Annika Morell, annika.morell@wgs.se. Urval sker löpande.

Frågor: Frågor kring tjänsten besvaras av ekonomichef Annika Morell, telefon: 0705-48 15 03
Mer info
Kontaktperson Annika Morell
Telefon 0705-48 15 03
Email Mejla Annika Morell
Område Skara
Yrkesroll Ekonomi, Controller, Ekonomichef, Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.wgs.se
Sista ansökningsdag 30 dec 2019 (40 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Werners Gourmetservice är en importör och leverantör med försäljningsverksamhet mot grossister, restauranger, catering, storhushåll, butiker och konditorier inom Norden. I sortimentet finns caviar, tryffel, kryddor, choklad, desserter, kaffe och mycket mer. Vår vision är att alltid ligga i framkant vad det gäller att tillmötesgå kundens behov av nyheter, kunskap och inspiration från den gastronomiska världen. Vi är idag ca 60 medarbetare och omsätter drygt 180 mkr. Huvuddelen av medarbetarna finns på huvudkontoret i Skara, men vi har också säljkontor i Stockholm/Nacka samt representation i Malmö, Göteborg och Danmark. Nyligen förvärvade vi Risberg Import, ledande inom asiatisk smaksättning. Werners Gourmetservice ingår i Orklakoncernen. För mer information, besök vår hemsida www.wgs.se