Regionchef till Ung Företagsamhet Skaraborg

Regionchef till Ung Företagsamhet Skaraborg

Ung Företagsamhet i Skaraborg söker en regionchef som kan utveckla verksamheten mot nya höjder!Arbetsuppgifter

Som regionchef är du regionalt ansvarig för verksamheten och föreningens ansikte utåt. Dina arbetsuppgifter är av både strategisk och operativ karaktär där fokus ligger på planering och ledning av verksamheten, finansiering samt försäljning och upprätthållande av partneravtal. I tjänsten ingår personalansvar för tre anställda där du fungerar som lönesättande chef. I arbetsuppgifterna ingår även löpande administration, budgetering, uppföljning och rapportering samt analys av ekonomiskt utfall. Rapportering sker direkt till styrelsen. Du håller även kontinuerlig kontakt med vårt nationella kansli
Ung Företagsamhet i Sverige och rapporterar vid behov i olika frågor.

Kvalifikationer

Vi söker dig med stort engagemang och ledarerfarenhet, som har en god förmåga att se och lyfta dina medarbetare. Du har för tjänsten relevant utbildning och/eller erfarenhet av att leda ett mindre företag eller organisation där du haft ekonomiskt ansvar. Det är viktigt att du har ett intresse för entreprenörskap och samhällsutveckling.

Din roll innebär ett stort ansvar
men också en stor delaktig i att utveckla organisationen, både regionalt och nationellt. Som person är du självgående, initiativrik och duktig på att leda, inspirera och samverka med andra. Tjänsten innebär en stor variation av arbetsuppgifter, inte sällan i högt tempo, vilket innebär att en förmåga att prioritera och strukturera är nödvändig. Du trivs med att arbeta både självständigt och i team, har ett stort hjärta för utveckling av både människor och verksamhet.

Du ska ha god datorvana och god förmåga
att formulera dig i både tal och skrift. Arbetet innefattar vissa aktiviteter som förläggs på kvällar och helger. Resor och övernattningar förekommer periodvis och då tjänsten innefattar resor i länet är körkort ett krav.

Anställningen

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% med start efter överenskommelse. Vi tillämpar provanställning. Placering: regionkontoret i Skara.

Ansökan

Välkommen med din ansökan i form av ett personligt brev och CV till skaraborg@ungforetagsamhet.se.

Vi vill ha din ansökan senast den
30/4, löpande urval kan komma att ske.
Har du frågor gällande rekryteringsprocessen är du välkommen att höra av dig till styrelseordförande Håkan Johansson, 072 226 96 61. Specifika frågor rörande tjänstens innehåll besvaras av regionchef Marcus Särkijärvi, 076 883 02 20.

Ung Företagsamhet® är en icke vinstdrivande organisation vars syfte är att ge unga människor en ökad tro på sin egen företagsamhet. Detta gör vi dels genom att stimulera ungdomars kreativitet och entreprenörsanda, dels genom att ge ungdomar insikt i företagandets villkor och drivkrafter. Ung Företagsamhet finns i hela Sverige fördelat på ett nationellt kansli och 24 fristående regionala föreningar. Ung Företagsamhet Skaraborg har fyra anställda och verkar både i grundskolan och gymnasiet. Läs mer på www.ungforetagsamhet.se/skaraborg
Mer info
Kontaktperson Marcus Särkijärvi
Telefon 076 883 02 20
Email Mejla Marcus Särkijärvi
Område Skara
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 apr 2019 (10 dagar kvar)