Servicetekniker

Servicetekniker

Nu i semestertid stärker vi servicegraden mot våra kunder i Skara genom en feriearbetare. Därför söker vi en servicetekniker i regionen.

Truckarna som vi levererar ingår som en viktig del i våra kunders verksamhet inom tillverkningsindustrin och distributionsprocessen. Våra serviceteknikers viktigaste uppgift är att se till att vår levererade utrustning fungerar på ett sådant sätt att det överträffar kundens förväntningar.

Vi söker en engagerad och driven person med eget teknikintresse samt datorvana.

Vi söker Dig:
  • med fordonsteknisk eller likvärdig utbildning i grunden
  • som är van att använda dator
  • som värdesätter självständigt arbete
  • som är uthållig
  • som har förmågan att förutse och prioritera uppgifter samt att se till att dessa utförs
  • som är minst 18 år
För att trivas i jobbet bör du ha lätt för att umgås med olika människor, ha ett tekniskt intresse och gilla att lösa problem. Du förstår vikten av att vårda relationen till kunden.

Erfarenhet och tidigare vana av reparationer på truckar är meriterande samt kunskaper om hydraulik och fordons-el, mekanik och förbränningsmaskiner. Vi söker dig som hanterar engelska eftersom de flesta av våra truckars manualer är på engelska.

Vi ger dig den utbildning du behöver. Lämplig bostadsort är Skara med omnejd.

Anställningen avser perioden vecka 25 till och med vecka 32.

Vill du veta mer om tjänsten kontaktar du servicechef Johan Andrén, 076-705 47 70.

Välkommen med din ansökan för att bli ny medlem i ett starkt servicegäng.
Mer info
Område Skara
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Säsongsjobb
Rekrytering hanteras av Toyota Material Handling Sweden AB
Sista ansökningsdag 8 juli 2021 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Toyota Material Handling är Sveriges ledande tillverkare och leverantör av truckar och därtill kopplade tjänster som truckservice, reservdelsförsörjning, uthyrning, finansiering och förarutbildning. Vi utvecklar och förmedlar avancerade lösningar för en säkrare och effektivare materialhantering t.ex; autotruckar och fleet managementsystemet Toyota I_Site.

Vi strävar efter att finnas nära våra kunder.

Vi erbjuder omfattande kundsupport med kundanpassade tjänster och 24/7 servicetillgänglighet genom avtal. Vi har sälj- och serviceverksamhet över hela Sverige med huvudkontor i Stockholm och logistikcenter i Mjölby. Även tillverkning och utveckling sker i Mjölby där också huvudkontoret för Europaverksamheten finns.