Betongbilschaufför

Betongbilschaufför

Det går bra för oss och vi stärker nu vår närvaro i Skaraborg med ytterligare en betongfabrik i Skara utöver den i Lidköping. Vi behöver därför förstärka vårt team med fler betongbilschaufförer!

Om tjänsten

Som betongbilschaufför blir din huvuduppgift att leverera betong från våra fabriker våra fabriker i Skara och Lidköping till våra kunder inom regionen samt ha ansvar för betongbilens underhåll och skötsel.

Vem är du?

Vi på Swerock är stolta över våra medarbetare som med sin yrkeskunskap bidrar till att uppnå bästa resultat ute hos våra kunder. Vi söker dig som trivs med att arbeta självständigt och tar ett stort eget ansvar för leverans och utrustning. Du har förmåga att skapa goda relationer med såväl vår egen personal på fabrikerna som våra kunder ute på byggen och anläggningar.

Ett krav för tjänsten är att du har C-körkort samt YKB. Har du tidigare erfarenhet av betong-, bygg- eller transportbranschen är det meriterande.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.
Mer info
Kontaktperson Kenneth Brånlid, Platschef
Telefon 0733847279
Område Skara
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 29 feb 2020 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Swerock är en av Nordens största leverantörer av material och tjänster till bygg- och anläggningsbranschen. Vi erbjuder tjänster inom betong, grus och bergkross, transporter och entreprenadmaskiner samt miljötjänster så som återvinning och marksanering. Med gedigen kunskap, personligt engagemang och lokal närvaro gör vi byggandet lite enklare. Omsättningen är drygt 5 miljarder kronor och antalet anställda är cirka 1000. Swerock är ett dotterbolag inom Peabkoncernen.