Mättekniker

Mättekniker

Om Skaraverken
Kul att du vill läsa min annons! Jag heter Emil Fransson och är kvalitetschef på Skaraverken. Här har jag jobbat i 4 år och jag trivs galet bra. Varför berättar jag detta? Jo, för att jag hoppas att du är vår nästa stjärna som vill dela de kommande tio åren och Skaraverkens spännande resa med mig.

Vår mättekniker Leif tänker att gå i pension under våren 2019. Så vi behöver en ny mättekniker som kan hjälpa oss. Det vi gör är inte så himla komplicerat: vi säljer, offererar, och tillverkar artiklar i CNC-maskiner och levererar till kunder på tre olika kontinenter.

Hur är en mättekniker på Skaraverken?
Vi är ett äldre företag men du får vara så ung eller gammal du vill. Det viktiga är att du är ung i sinnet och har ett driv som få. Min drömmättekniker har många års erfarenhet av mätning i bagaget och älskar att arbeta med kalibrering, mätmaskinsprogrammering, handmätning, mätning av utfallsprover. Du gillar att arbeta förebyggande, felsöka och dokumentera. Du brinner för mätteknik. Du har en utbildning med någon form av teknisk touch – vi är trots allt ett verkstadsföretag! Du är noggrann, lätt att samarbeta med och kommer med kreativa lösningar och konkreta förslag.

Vi brukar kalla en sådan som dig för en Schweizisk armékniv för du kan mycket om arbetet i ett mätrum och har kunskaper om PCDMIS, Monitor och SystemQ. Är du dessutom utbildad i kalibrering är det utmärkt. Att din svenska är på en god nivå är ett krav när det gäller tal och skrift. Om du dessutom behärskar engelska är det ingen nackdel. Att du kan allt skulle du dock aldrig skryta med eftersom du dessutom är ödmjuk.

Om jag fick drömma ännu mer så håller jag tummarna för att du trivs i Skaraborg eller närmare bestämt i Skara, för det är där du behövs. Antingen bor du häromkring redan eller kan du tänka dig att flytta till området.

Hur jobbar kvalitetsavdelningen?
På Skaraverken kalibrerar vi och mäter det mesta själva men vi tar givetvis hjälp av våra leverantörer när det blir för mycket att göra. Vi strävar efter att arbeta i team när det gäller problemlösning. Du kommer arbeta nära vår kvalitetschef och vår andra mättekniker.

Hur är Skaraverken som arbetsplats?
Jag har ju varit på Skaraverken i några år nu. Här har jag mitt andra hem och många riktigt goda vänner. Nedan har du länken till vår hemsida titta gärna på denna. www.skaraverken.se

Vi är idag 65 anställda och ingår i en liten koncern med tre producerande bolag. Vi hjälps alla åt och det är allas ansvar att driva det här företaget. Det är en av anledningarna till att många trivs och att personalomsättningen är låg.

Vi behöver dig så snart som möjligt!

Skicka ansökan till:
Emil Fransson
0511-269 08
emil.fransson@skaraverken.se
Mer info
Kontaktperson Emil Fransson
Telefon 0511-269 08
Område Skara
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 17 feb (24 dagar kvar)