Engagerad och driven drifttekniker till Skara Energi AB

Engagerad och driven drifttekniker till Skara Energi AB

Om kundföretaget

Skara Energi AB är ett helägt dotterbolag till Skara Kommun med 40 medarbetare och en omsättning på cirka 150 miljoner kronor som servar 19 000 invånare.

Vi är kommunens infrastrukturbyggare och tillhandahåller tjänster i anslutning till vår infrastruktur. Vi ansvarar för elnät, fjärrvärme, vatten och avlopp samt bredband. Utöver en stabil ekonomi är viktiga utmaningar för oss att ha säkerhet i våra leveranser, miljöaspekter samt stort kundfokus.

Affärsområdet Fjärrvärme bedriver idag produktion samt distribution av fjärrvärme. Vi använder i huvudsak biobränsle för produktionen och försöker även ta tillvara på lokalt producerat bränsle så långt det är möjligt. Affärsområdet har fyra medarbetare.

Dina arbetsuppgifter

Som drifttekniker erbjuds du ett varierande arbete med ansvar under frihet och flexibel arbetstid, där du har möjlighet att utvecklas och på sikt få ett större ansvar. Du kommer att arbeta med drift och övervakning vid våra produktionsanläggningar, reparations- och underhållsarbeten på fjärrvärmenätet, service av kundanläggningar, medverka vid årliga revisioner på produktionsanläggningarna, idrifttagning och injustering, byte av fjärrvärmemätare på kundanläggningar och delta i beredskap för produktionsanläggningar och kundväxlare.

Då vi är en liten grupp söker vi dig med god kommunikation- och samarbetsförmåga. Du är ofta företagets ansikte utåt därför är det viktigt med bred social kompetens, att du ser lösningar istället för hinder och är engagerad i arbetet. Du har erfarenhet av reparations- och underhållsarbeten inom svets, smide och montering. Körkort är ett krav då resor förekommer, god datorvana och gärna erfarenhet från exempelvis produktionsanläggningar för fjärrvärme eller processindustrin. Det är meriterande om du har certifikat inom heta arbeten, säkra lyft, travers och goda kunskaper inom el, styr- och reglerteknik.

Arbetet är på heltid och dagtid, med viss flexibilitet. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, varför du är välkommen med din ansökan redan idag!

Om vårt företag

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern med ett unikt helhetskoncept för företag. Vi är en trygg partner när du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Hos oss har du tillgång till den bästa lokala kompetensen inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Du får också flexibla lösningar som möjliggör långsiktig tillväxt och lönsamhet.

Vi finns nära dig. OnePartnerGroup är verksamma på ett 50-tal orter med cirka 2600 engagerade medarbetare. Genom vår kännedom om, och närvaro på, så många platser är vi Sveriges lokalaste samarbetspartner.
Mer info
Område Skara
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 22 nov 2019 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se