Affärsrådgivare till Ludvig & Co

Affärsrådgivare till Ludvig & Co

På Ludvig & Co, f.d. LRF Konsult, blir du Affärsrådgivare i ett kunskapsföretag som befinner sig i en spännande tillväxtfas. Vi söker dig som gillar förändring och motiveras av utmaningar. Bland dina kollegor finns specialister inom juridik, rådgivning, affärsutveckling, fastighetsförmedling och lön. En bred kompetensbas!

För femte året i rad har vi blivit utnämnda till att vara en av Sveriges bästa arbetsgivare – och det tänker vi fortsätta med."

Din vardag

På kontoret i Skara blir du en del av ett team på ca 28 medarbetare. Som grupp värdesätter vi Samverkan, initiativförmåga och tillsammans så arbetar vi på ett Affärsmässigt sätt. Som chef drivs jag av nöjda kunder, ständig utveckling och tillit och förväntar mig Engagemang och Ansvar under frihet av mina medarbetare.

Vem är du?

Vi söker dig med relevant högskoleutbildning och som arbetat inom ekonomi/sälj i några år, förutom att du har erfarenhet av roller inom ekonomi så krävs det även att du är strukturerad, flexibel och noggrann. God datorvana och tidigare erfarenhet av att arbeta i bokföringssystem samt Excel är ett krav. Du behöver också vara pedagogisk och socialt duktig att på ett smidigt sätt knyta kontakter. Du är en prestigelös person som har lätt för att samarbeta med kollegor. Du är trygg i såväl dig själv som i din arbetsroll vilket gör att du vågar stå upp för din åsikt. Svenska, engelska i tal och skrift och B-körkort är ett krav.

Som person är du relationskapande, flexibel, målinriktad och trivs med ett högt tempo.

Meriteterande är om du tidigare arbetat med företag och har kunskap/erfarenhet av den Agrala näringen.

Vill du veta mer?

I den här rekryteringen samarbetar vi med Sigma Recruit. Vill du veta mer, kontakta rekryteringskonsult Stefan Larson på stefan.larsson@sigma.se alternativt mobil 0730–846816.

Välkommen med din ansökan på www.sigmarecruit.se/jobb. Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig skicka din ansökan så snart som möjligt. Dock senast 2020-04-08.
Mer info
Område Skara
Yrkesroll Bank, Finans & Försäkring, Bank & Finans
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.sigmarecruit.se/jobb/jobbannons?job=292
Sista ansökningsdag 8 apr 2020 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Med ett nytt namn och ett helt nytt utseende tar vi på Ludvig & Co nu klivet in i framtidens rådgivning. I över hundra år har vi följt lantbrukare, skogsägare och entreprenörer på deras resor – och givit det stöd som krävs för att skapa riktigt framgångsrika företagare. Vi är 1 300 kollegor med gedigen kompetens inom ekonomi, fastighetsförmedling, juridik samt skatt- och affärsrådgivning, och idag finns vi på 130 orter över hela landet. Alltid nära dig och din verklighet.

Här kan du se vår histora: https://ludvig.se/ludvig/