SBB söker teknisk förvaltare till bostadsregion Mitt

SBB söker teknisk förvaltare till bostadsregion Mitt

Samhällsbyggnadsbolaget grundades av Ilija Batljan i mars 2016 med visionen om att bygga det bästa nordiska fastighetsbolaget för bostäder och samhällsfastigheter. Bolagets strategi är att långsiktigt äga, förvalta och utveckla hyresreglerade bostadsfastigheter i Sverige och samhällsfastigheter i Norden samt bedriva ett aktivt fastighetsutvecklingsarbete där kassaflödesfastigheter omvandlas till byggrätter för social infrastruktur.

Nu söker SBB efter en teknisk förvaltare som ska verka i bostadsregion Mitt som sträcker sig från Karlstad i norr till Karlskrona i söder.


Läs mer på: www.sbbnorden.se

Arbetsuppgifter

Som teknisk förvaltare arbetar du löpande tillsammans med förvaltningen med fastigheternas tekniska frågor. Syftet är att uppnå ett optimalt driftnetto samtidigt som du ser till att lagar, regler och miljö-/myndighetskrav uppfylls och efterföljs. Du ansvarar för optimering av energianvändning genom att initiera och genomföra energibesparande åtgärder, upprätthålla löpande energisparsprogram samt driva energieffektiviseringsprojekt. I dina arbetsuppgifter ingår även att identifiera, utvärdera och utveckla bostadsregionens fastighetsportfölj.

Andra uppgifter som ingår:
  • Bistå förvaltare som sakkunnig för tekniska frågor.
  • Följa upp energianvändning och redovisa till regionledningen.
  • Administration av underlag gällande fakturering och driftsbudget.
  • Vara behjälplig med kalkyler inför ombyggnationer.
Du utgår från Skaraborg men tjänsten kommer innebära resor inom hela bostadsregion Mitt.

Kvalifikationer och erfarenheter

För att vara aktuell för tjänsten som teknisk förvaltare har du en YH-utbildning eller Högskole-/universitetsutbildning inom teknik med inriktning på fastighets och minst 3-5 års arbetslivserfarenhet från branschen. Vi ser gärna att du tidigare arbetat med att driva projekt inom bygg eller installationsverksamhet och har goda kunskaper om energifrågor, kalkylering, effektivisering samt bygg- och marktekniska frågor. Du har kännedom om upphandling av entreprenader samt förståelse för regelverken som styr verksamheten. Vidare hanterar du det svenska och engelska språket i tal och skrift samtidigt som du har god administrationsvana och hög IT-mognad, helst med erfarenhet av olika fastighetssystem.

Vi ser gärna kandidater som bor inom Västra Götalands län.B-körkort är ett krav.

Profil

Vi söker dig med affärstänk som hyser stort intresse för teknik- och energifrågor, du besitter en god analytisk förmåga samt tar ansvar och utför dina uppgifter på ett organiserat och strukturerat vis. Att du är serviceorienterad och kommunikativ är viktigt då du har ett tätt samarbete med kollegor, leverantörer och hyresgäster samt att du i din roll måste kunna förmedla information till organisationen. För att lyckas i rollen tror vi att du har en god problemlösningsförmåga och är handlingskraftig i ditt beslutsfattande.

Din ansökan

I den här rekryteringen samarbetar vi med OnePartnerGroup. Vid frågor eller mer information vänligen kontakta ansvarig rekryteringskonsult Julia Hillerström på 079-073 48 97 eller julia.hillerstrom@onepartnergroup.se. Då vi inte tar emot ansökan via mail hänvisar vi dig till att söka via annonsen.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag 29/5, därför är du varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om OnePartnerGroup

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern med ett unikt helhetskoncept för företag. Vi är en trygg partner när du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Hos oss har du tillgång till den bästa lokala kompetensen inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Du får också flexibla lösningar som möjliggör långsiktig tillväxt och lönsamhet.
Vi finns nära dig. OnePartnerGroup är verksamma på ett 50-tal orter, med ca 2700 engagerade medarbetare. Genom vår kännedom om, och närvaro på, så många platser är vi Sveriges lokalaste samarbetspartner. Hur kan vi hjälpa dig?

Varmt välkommen till www.onepartnergroup.se
Mer info
Område Skara
Yrkesroll Fastighet, Förvaltare
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 5 juni 2022 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se