Skara Energi söker Drifttekniker

Skara Energi söker Drifttekniker

Om kundföretaget

Skara Energi AB är ett helägt dotterbolag till Skara Kommun med 40 medarbetare och en omsättning på cirka 150 miljoner kronor som servar 19 000 invånare. Vi är kommunens infrastrukturbyggare och tillhandahåller tjänster i anslutning till vår infrastruktur. Vi ansvarar för elnät, fjärrvärme, vatten och avlopp samt bredband. Utöver en stabil ekonomi är viktiga utmaningar för oss att ha säkerhet i våra leveranser, miljöaspekter samt stort kundfokus. Affärsområdet Fjärrvärme bedriver idag produktion samt distribution av fjärrvärme. Vi använder i huvudsak biobränsle för produktionen och försöker även ta tillvara på lokalt producerat bränsle så långt det är möjligt. Affärsområdet har fyra medarbetare.Dina arbetsuppgifter


Då Skara Energi fortsätter att växa är man nu i behov av en drifttekniker för utökning av fjärrvärmesidan. Som drifttekniker erbjuds du ett varierande arbete med ansvar under frihet och flexibel arbetstid, där du har möjlighet att utvecklas och på sikt få ett större ansvar. Du kommer att arbeta med drift och övervakning vid våra produktionsanläggningar, reparations- och underhållsarbeten bland annat på fjärrvärmenätet samt service av kundanläggningar, medverka vid årliga revisioner på produktionsanläggningarna, idrifttagning och injustering, byte av fjärrvärmemätare på kundanläggningar och delta i beredskap för produktionsanläggningar och kundväxlare. Utöver detta kommer du vid behov att arbeta med uppgifter på andra avdelningar inom bolaget.

Då vi är en liten grupp söker vi dig med god kommunikation- och samarbetsförmåga. Då du ofta är företagets ansikte utåt är det viktigt med bred social kompetens, att du ser lösningar istället för hinder och är engagerad i arbetet. Du har erfarenhet av reparations- och underhållsarbeten inom svets, smide och montering. Körkort är ett krav då resor förekommer, god datorvana och gärna erfarenhet från exempelvis produktionsanläggningar för fjärrvärme eller processindustrin. Det är meriterande om du har certifikat inom heta arbeten, säkra lyft, travers och goda kunskaper inom el, styr- och reglerteknik. Är du dessutom certifierad pannoperatör är det en stark merit, är du inte certifierad finns det ett krav på att detta sker innan den 1/12 2022.

Arbetet är på heltid och dagtid, med beredskap var fjärde vecka och en inställelsetid på 30 minuter. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, därför är du välkommen med din ansökan redan idag!
Mer info
Område Skara
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 23 maj 2021 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se