Driven problemlösare till Skara Energi AB

Driven problemlösare till Skara Energi AB

Skara Energi AB är ett helägt dotterbolag till Skara Kommun Förvaltnings AB, med 35 medarbetare och en omsättning på cirka150 miljoner kronor som servar cirka 19 000 invånare. Vi är kommunens infrastrukturbyggare och tillhandahåller tjänster i anslutning till vår infrastruktur. Vi ansvarar för elnät, fjärrvärme, vatten och avlopp samt bredband. Utöver en stabil ekonomi är viktiga utmaningar för oss att ha säkerhet i våra leveranser, miljöaspekter samt stort kundfokus.

Nu söker vi en drifttekniker. VA/FJV-avdelningens uppdrag är dels att ansvara för distribution av vatten och omhändertagande och rening av avlopp. Avdelningen ansvarar även för fjärrvärme och bedriver idag produktion samt distribution av fjärrvärme. Vi använder i huvudsak biobränsle för produktionen och försöker även ta tillvara på lokalt producerat bränsle så långt det är möjligt. Avdelningen har totalt 18 medarbetare. Som drifttekniker erbjuds du ett varierande och engagerande arbete där du har möjlighet att utvecklas inom arbetet och på sikt få ett större ansvar.

Dina arbetsuppgifter

Ansvarar för drift och underhåll av dricksvattenanläggningar, reningsverk och pumpstationer. Du deltar även i beredskap. Främst kommer du att arbeta med uppgifter kopplade till vatten och avlopp men på sikt kan det även ingå reparation, underhållsarbeten, drift och övervakning av våra produktionsanläggningar för fjärrvärme.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av reparations och underhållsarbeten inom svets, smide och montering. Det är även meriterande om du har tidigare erfarenhet från verksamhet inom vatten och avlopp eller annan erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig, exempelvis processindustri. Kunskaper inom el, regler och styrteknik är önskvärt. God datorvana är ett krav. Körkort krävs då resor förekommer i tjänsten.

Vi söker efter dig som är driven och engagerad och lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du är också självgående, har lätt för att lära och gillar ordning och reda. Arbetet är på heltid och dagtid, med viss flexibilitet.

Urval och intervjuer sker med start i januari (2020-01-07) och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, varför du är välkommen med din ansökan redan idag!
Mer info
Område Skara
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 24 jan 2020 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se