Projektassistent

Projektassistent

Lösningsorienterad projektassistent till Jula

Har du minst två års erfarenhet av serviceyrke, en avklarad gymnasieutbildning och goda IT kunskaper? Anser du dig också vara strukturerad, lyhörd och serviceminded? Då har vi nästa uppdrag för dig! Randstad söker nu, för start enligt överenskommelse, en projektassistent till Julas huvudkontor i Skara. Låter det här som ditt nästa uppdrag? Då hoppas vi att du skickar din ansökan redan idag! Har du även intresse för grafisk design samt färg och form kommer du trivas utmärkt här.

Uppdragsgivare:
Randstad AB

Ort:
Skara

Omfattning:
Heltid 8-17, för start enligt överenskommelse och minst fram till 2018-10-31. Med eventuellt möjlighet till förläggning.

Arbetsbeskrivning:

Här kommer du till en varuhuskedja med familjekänsla. Du kommer att arbeta som projektassistent i Julas inhousebyrå som driver flertalet projekt mot olika avdelningar inom reklam och marknad. I rollen som projektassistent kommer du att;
  • assistera i inhousebyråns olika projekt.
  • agera stöttande gentemot projektledarna i projektledning och planering.
  • söka och hämta information liksom kommunicera med de olika avdelningarna och ge intern service.
  • Du kommer även inom sin tid få möjligheten att driva dina egna mindre projekt.
Kvalifikationer:

Här behöver du;
  • minst två års erfarenhet inom något serviceyrke (exempelvis receptionist eller säljare).
  • avklarad gymnasieutbildning och goda kunskaper i Officepaketet.
  • flytande kunskaper i svenska respektive goda kunskaper i engelska i såväl tal som skrift.
För att lyckas i rollen som projektassistent är du engagerad, lösningsorienterad och kommunikativ. Du är strukturerad och trivs i arbete med flera arbetsuppgifter parallellt. Är du dessutom serviceminded och lyhörd kommer du bli ett uppskattat tillskott på arbetsplatsen.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Randstad:

Hösten 2016 bytte Proffice namn till Randstad. Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Utöver det får du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett spännande, välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.

Sista ansökningsdag:
2018-06-18, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information:
Jonas Lehnér | jonas.lehner@randstad.se
Mer info
Område Skara
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag 29 juni (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Har du minst 1 års erfarenhet inom projektledning och/eller marknad och reklam och/eller utbildning inom marknadsföring ser vi det som meriterande (ej krav).