Marketing planner till Jula

Marketing planner till Jula

Har du erfarenhet som planner, med grafisk tryckproduktion - kanske till och med från detaljhandeln? Då har vi ett spännande uppdrag för dig i Skara. Som marketing planner på Jula så får du övergripande arbeta med såväl planering som struktur för det som produceras på Julas egen inhousebyrå. Vi tänker att du får starta så snart du kan och uppdraget löper sedan på till juni 2019. Låter det som något för dig? Då hoppas vi på din ansökan, redan idag. Varmt välkommen!

Omfattning:
Heltid, för start enligt överenskommelse och med uppdrag till 11 juni 2019.

Arbetsbeskrivning:

Med rötter i den västgötska gården Jultorp grundlades Jula 1979. I dag erbjuder företaget allt för såväl hemmafixare som proffs och har sitt huvudkontor i Skara. Det är nu hit till Skaraslätten som vi söker ett proffs, en marketing planner. Du kommer att samarbeta med projektteam, gruppchefer och projektledare på inhousebyrån med mål om en enkel överlämning. Både projekt- och resurssättning sker med gruppcheferna. Sedan arbetar du med projektteamet och svarar för att beställarens brief blir vad som tas fram av den kreativa projektledaren. Du rapporterar till kreativ projektledarchef.

Dina arbetsuppgifter:
  • Ta emot och planera inkommande produktioner liksom skapa och planera produktionsplaner till vår inhousebyrå.
  • Svara för offerthantering, bokning, information (till produktion) och att trycksaksleveranser kommer fram i tid till kund.
  • Kostnadskontroll, tidsregistrering av produktioner och fakturakontering.
Kvalifikationer:

Här behöver du:
  • Erfarenhet som planner, marketing planner eller motsvarande, med fördel från en inhouseavdelning eller byrå.
  • Erfarenhet av grafisk tryckproduktion, företrädesvis från detaljhandeln (men det är inte ett krav.)
  • Goda färdigheter i Microsoft Office-paketet.
  • Flytande kunskaper i svenska i såväl tal som skrift och goda kunskaper i engelska i tal och skrift.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person söker vi dig som är lite fyrkantig, kanske inte helt vanligt inom marknad. Men här behöver du faktiskt din känsla för struktur, tydlighet och att verka i transparanta processer. Som i en fyrkant. Men visst tänker vi att du förstår helheten i uppdraget. Det här med marknad är ju trots allt inte nytt för dig. De som också sett dig i karriären beskriver dig oftast som positiv, ordningsam och bra på att samarbeta. Du ser olika infallsvinklar och lägger ihop dem på ett logiskt och bra sätt. Om du känner igen dig, om det är vad du erbjuder oss - då erbjuder vi en riktigt spännande arbetsplats. Hoppas vi ses!

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Randstad:

Hösten 2016 bytte Proffice namn till Randstad. Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Utöver det får du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett spännande, välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.

Sista ansökningsdag:
2018-06-21, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information:
Toni Piri | toni.piri@randstad.se |
Mer info
Område Skara
Yrkesroll Industri & Anläggning, Marknadsföring
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag 29 juni (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Randstad är världens näst största HR-service företag och arbetar med bemanning och rekrytering. Vi är nu representerade i 46 länder, med över en halv miljon medarbetare på uppdrag hos våra kunder varje dag.