Svetsare

Svetsare

Tjänstebeskrivning

Vi söker nu efter manuella svetsare. Har du erfarenhet av manuell svets i MIG och MAG kan det vara dig vi söker. Att du behärskar ritningsläsning är ett krav.

Arbetstiden kan vara förlagd dagtid eller tvåskift.
Tillsättning till dessa tjänster sker löpande, ansök redan idag.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har en verkstadsteknisk gymnasieutbildning eller motsvarande och erfarenhet av att svetsa. Som person är du händig, ansvarsfull och har en hög arbetsmoral.

Det är en heltidstjänst och arbetet är förlagd dagtid eller tvåskift.

Vi tillsätter tjänsten löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så vänta inte med din ansökan!

Krav

B-körkort
Mer info
Kontaktperson Sara Stenlund
Telefon 0727-007838
Område Skara
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Svetsare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 okt (39 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Premier är ett bolag som har varit verksamt sedan 1993 och vårt mål har sedan starten varit att erbjuda våra kunder bästa möjliga service. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag som erbjuder flexibla bemanningslösningar vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad. Som konsult hos Premier är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma anställningvillkor som våra kunders anställda genom kollektivavtal.
Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet. Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens som gör dig till en mer attraktiv medarbetare.