Är du på jakt efter ett extrajobb?

Är du på jakt efter ett extrajobb?

Tjänstebeskrivning

Vill du jobba extra inom industri? Kanske är du student eller arbetar helgskift och är tillgänglig för extraarbete på veckorna? Då kan det vara dig vi söker!

Som behovsanställd hos oss kan du få möjligheten att arbeta på flera olika arbetsplatser med varierande arbetsuppgifter. Även arbetstiderna kan variera. Arbetet är oftast förlagt på veckodagar.

Kvalifikationer

Då vi ibland behöver dig med kort varsel söker vi dig som är flexibel och arbetsvillig. Du är driven och har lätt att anpassa dig till nya grupper. Har du tidigare erfarenhet från industrin och/eller truckkort är det meriterande, men inget krav. Som timmanställd krävs det att du har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50 % Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Krav

Svenska i tal och skrift
B-körkort
Annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50 %
Mer info
Kontaktperson Jennifer Andersson
Telefon 0766697470
Område Skara
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 19 okt (27 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Premier är ett bolag som har varit verksamt sedan 1993 och vårt mål har sedan starten varit att erbjuda våra kunder bästa möjliga service. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag som erbjuder flexibla bemanningslösningar vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad. Som konsult hos Premier är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma anställningvillkor som våra kunders anställda genom kollektivavtal.

Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet. Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens som gör dig till en mer attraktiv medarbetare.