Projektledare bygg/mark

Projektledare bygg/mark

Vi söker framtidens Byggprojektledare med erfarenhet av mark/anläggning

Pnp Stålhallar AB

Projektledare, bygg och anläggning

Korta fakta om jobbet
Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tillsvidare
Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning

Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet ett krav. Meriterande projektledare, bygg och anläggning - minst 1-2 års erfarenhet
CAD-ritning

Språk
Svenska
Engelska
Meriterande: Polska
Körkort: Krav
B - Egen bil krävs

Om jobbet
Nu ger vi dig möjlighet att utvecklas som projektledare inom bygg och anläggning i ett expansivt och händelserikt företag i byggbranschen!

Om rollen
Som projektledare hos PNP ansvarar du för kundkontakt, projektplanering, material och entreprenörsbeställningar och har det övergripande ansvaret för såväl genomförande som ekonomi för dina projekt.

Tjänsten utgår från vårt kontor i Skara och du kommer i huvudsak arbeta med projekt i Sverige tillsammans med våra övriga projektledare. Du jobbar nära våra säljare och följer processen från ax till limpa.

Till din hjälp har du utsedda montageledare som koordinerar det dagliga arbetet på byggplatsen, sörjer för etablering mm. tillsammans med ett team montörer.

Dina arbetsuppgifter
  • Ansvara för genomförandet av projekt från överlämning till slut- och garantibesiktning
  • Följa budget och upprätta tidsplan
  • Upprätta förfrågningsunderlag till entreprenörer och leverantörer
  • Myndighetskontakter
  • Leda eller delta i projekterings-, start- och byggmöten
  • Följa upp/byggleda entreprenader genom montageansvarig samt planering och utförande av besiktningar
  • Ekonomisk uppföljning samt ÄTA-reglering
  • Initiera faktureringsunderlag
Dina kvalifikationer
För att passa i rollen som projektledare hos oss är du utbildad byggnadsingenjör eller har liknande eftergymnasial utbildning inom bygg- och fastighet, alternativt dokumenterad flerårig erfarenhet från liknande arbete inom branschen.

Erfarenhet från projektledning är ett krav, certifikat från kontrollansvarig enligt PBL liksom erfarenhet av kundkontakter och relationsskapande arbete är meriterande.

Andra kunskaper vi värdesätter är kunskap inom entreprenadjuridik, AMA, AB/ABT, BBR, arbetsmiljösamordning samt bygglagstiftningen. Ett krav för rollen är goda kunskaper i svenska i tal och skrift samt B-körkort. Har du även C-körkort är det meriterande.

Ansökan
Urval och intervjuer sker löpande varför tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi välkomnar därför din ansökan redan idag.

Har du några frågor är du välkommen att kontakta vår operativa chef Annica Gustafsson på 0511-40 11 00 eller ännu hellre på ag@pnpab.se.

Vår ambition är att besvara samtliga ansökningar men ber om överseende givet stort intresse för våra många lediga tjänster.
Mer info
Kontaktperson Annica Gustafsson
Telefon 0511-40 11 00
Email Mejla Annica Gustafsson
Område Skara
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 11 dec 2020 (45 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

PNP är ett expansivt företag som erbjuder stålhallar i varierande storlekar till olika behov som t.ex. Padelhallar, Affärshallar, Lager, Industri, Ridhus och Lantbruk. Vi erbjuder smarta och kostnadseffektiva lösningar med korta ledtider och kan erbjuda allt från att resa en hall på färdig platta till totalentreprenader. Sedan juli 2020 ingår vi i Applied Value Group-ägda koncernen Applied Warehouses med ambitionen att bli marknadsledare i Norden inom vår bransch.