Fordonstekniker till NTM Sverige AB

Fordonstekniker till NTM Sverige AB

Arbetar du med fordon, gillar att meka med bilar och är tekniskt lagd? NTM-koncernen befinner sig i en stark expansionsfas och behöver utöka sin personalstyrka med en fordonstekniker. Är du en händig person som brinner för hållbara produkter och miljö är detta tjänsten för dig, ansök redan idag!

Din vardag

Det är ett självständigt, fritt och omväxlande arbete med kundkontakter och samarbete med kollegor vilket ställer krav på social kompetens och professionalitet. Du uppmuntras till att utvecklas i din roll och ditt eget engagemang är avgörande för vår gemensamma framgång. Tjänsten innebär att du kommer arbeta med service och underhåll av lastbilsbyggnationer och släpvagnar, felsökningar samt reparationsarbeten på tunga fordon. Tjänsten innebär reparationer av befintliga fordon samt även iordningställande och anpassning av nya fordon. Du levererar fackmässigt utfört arbete och säkerställer att kunders önskemål blir åtgärdade.

Vem är du?

För att passa in i rollen som fordonstekniker bör du ha kunskaper inom fordonsbyggnation. Du har fordonsteknisk utbildning samt några års erfarenhet av mekaniskt arbete på fordon. Du har en stark arbetsvilja och strävar efter att växa i din arbetsroll. Du bör ha god maskin- och verktygsvana och vi värdesätter att du är en problemlösare och serviceinriktad. Som person är du en positiv, målmedveten lagspelare som ser möjligheter. Du bör vidare vara noggrann, praktiskt lagd samt ha förmågan att anpassa dig till nya situationer. Lastbilskörkort är meriterande och B-körkort samt goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav. Det är meriterande om du även har kunskaper om hydraulik, svets, fordonsel och besitter teknisk kompetens.

Vill du veta mer?

I den här rekryteringen samarbetar NTM med Nexer Recruit, får du tjänsten kommer du att anställas av NTM. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Stefan Larsson på telefonnummer: 073-084 68 16 eller via e-post: stefan.larsson@nexergroup.com Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt, dock senast 2022-12-11
Mer info
Område Skara
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 11 dec 2022 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

NTM gör hållbara transportlösningar av hög kvalitet och våra fordon ska klara hög belastning. Vi är en mångsidig leverantör med ett brett produktprogram speciellt anpassat för den nordiska marknaden. NTM ser framåt med tillförsikt och har en större orderstock än någonsin tidigare. Vi är mer än 600 experter på återvinningsfordon och släp. Dina utvecklingsmöjligheter inom NTM-koncernen är många. Här kan du bli specialist inom ett område, klättra uppåt inom organisationen eller arbeta internationellt. Oavsett vad du vill med din karriär så finns det möjligheter för dig att utvecklas tillsammans med NTM.