Avdelningschef till PreZero

Avdelningschef till PreZero

Avdelningschef till PreZero Jönköping

Är du en prestigelös person med ett stort intresse för verksamhetsutveckling, personalfrågor och ekonomi? Vill du vara med och bidra till PreZeros framgångar? I rollen som Avdelningschef får du chansen att göra just det, och samtidigt ha ett väldigt roligt och utvecklande jobb.

Din vardag

I den här rollen kommer du framför allt att arbeta med ledarskap, prognoser och resultatuppföljningar och medverka till att hitta nya lösningar som bidrar till förbättringar. I jobbet ingår även att leda och planera åtaganden inom olika projekt på ett strukturerat och kostnadseffektivt sätt, säkerställa samsyn och enighet i din grupp gällande företagets visioner och mål, föregå med gott exempel, genom bland annat god planering och uppföljning, kontrollera att kvalitets-, miljö-, och arbetsmiljöplaner efterlevs och ta fram och fortlöpande arbeta med projektbudgetar. Du kommer att ingå i teamet på PreZeros anläggning i Jönköping.

I jobbet ingår att
 • leda såväl vår egen personal som underentreprenörers
 • hantera och ta beslut i aktuella kontrakt
 • leda, utveckla och motivera din grupp
 • säkerställa en hög kvalitet och måluppfyllnad.
Vem är du?

Till rollen som Avdelningschef söker vi framför allt dig som är en prestigelös och social person som motiveras av att få jobba med människor och möjligheten att få jobba med de bästa i branschen. För att komma in i rollen så snabbt som möjligt är det ett stort plus om du har erfarenhet av att arbeta som platschef eller i en likvärdig roll, men det här är inget krav. Utöver det är viktigt att du har goda kunskaper inom ekonomi, har erfarenhet av att arbeta med budget och prognoser. Du förutsätts ha B-Körkort.

Vi önskar att du
 • har tidigare erfarenhet av att leda personalgrupper.
 • har hög social kompetens och lätt för att skapa förtroende och motivation
 • trivs med att bygga långsiktiga relationer med samarbetspartners och kunder
 • är affärsdriven och ha en hög ambitionsnivå
 • har goda kunskaper i svenska och uttrycker dig väl i tal och skrift
 • har gott tekniskt yrkeskunnande samt förmåga att se möjligheter i arbetet.
Dessutom är det meriterande om du
 • har arbetat som platschef eller i en liknande roll
 • har arbetat med entreprenörer och avtalstolkning
För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Vi erbjuder
Tjänsten är på heltid med placering i Jönköping. Tillträdesdag efter överenskommelse.

Vill du veta mer?

I den här rekryteringen samarbetar vi med Nexer Recruit. Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta tjänsten så fort vi hittat rätt person. Sista dag för ansökan 9 oktober. Vid frågor är du välkommen att kontakta Stefan Larsson på telefonnummer: 0730-846816 eller via e-post: stefan.larsson@nexergroup.com.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Skara
Yrkesroll Organisation & ledning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 9 okt 2022 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

PreZero är en hållbar samarbetspartner inom återvinning och avfallshantering på lokal, nationell och global nivå. Läs mer om vår verksamhet i Sverige och i världen, våra värderingar, vår historia och vårt kundfokus. PreZero erbjuder effektiva avfalls- och återvinningslösningar med fokus på kundens behov och långsiktig hållbarhet. I vår vardag är kundnytta lika med miljönytta. Vi tar hand om allt restmaterial från kundernas verksamhet och förädlar det genom återvinning och/eller energiutvinning.