Kock till Cateringföretag

Kock till Cateringföretag

Om jobbet: Arbetet i köket är oftast koncentrerat till vardagarna, men även en del helger förekommer (ej kvällar). Arbetsuppgifterna är mycket varierande och matlagningen lika så. Vi gör allt från grunden så känsla för det lilla extra och trender är super. Hos oss finns det utrymme för att vara kreativ och idérik där vi tillsammans hjälps åt att utveckla vår verksamhet framåt.

Erfarenheter: Engagerad kock och matlagare, vi ser gärna att du har några års erfarenhet av köksarbete

Som kock på Mattipset är det högt tempo. Du älskar matlagning samtidigt som du har stort fokus på kvalité med miljötänk. Du vill jobba i tight team, är positiv, flexibel, inspirerande och kommunicerar bra med kollegorna.

Lön: Efter överenskommelse

Tjänsten är heltid och tillsvidare med start i så snart som möjligt. Vänta inte med din ansökan då urvalsprocessen är löpande. Skicka in din ansökan redan idag!
Mer info
Kontaktperson Lina Nettelblad
Telefon 0511-12002
Email Mejla Lina Nettelblad
Område Skara
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Kock & Kökspersonal
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://mattipset.com/jobba-hos-oss
Sista ansökningsdag 9 feb 2020 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett cateringföretag i Skara som växer så det knakar, tack vare nöjda matgäster och vår kärlek till mat. Vi caterar mellan 1000-4000 portioner/veckan, team av 12 personer i olika åldrar, nationaliteter och specialområde. För oss är det viktigt att vi tillsammans skapar en trivsam, kreativ och glädjerik arbetsmiljö.