Platschef MG Bygg i Vedum

Platschef MG Bygg i Vedum

Om tjänsten
Som platschef kommer du att ha en varierad roll där du arbetar tätt ihop med företagets VD. Du kommer att ansvara för flera delar av projekt från anbudsskede och projektering fram till slutbesiktning. Detta innebär att kunna beräkna jobb, beställa material, vara ansvarig på plats, och hålla kontakt med de personer som utför de olika jobben. I ditt ansvar ingår även alla typer av arbetsmiljöfrågor som kan vara aktuella samt att säkerställa att kvalitet och säkerhet uppfylls. Arbetsgruppen består av ca 25 medarbetare som är ute på olika typer av jobb inom byggsektorn, där djurstallar och lantbruksbyggnader är det mest förekommande. Huvudkontoret ligger i centrala Vedum där VD, ekonomiavdelning och du som platschef är placerade.

I din roll som platschef kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Leda och fördela det dagliga arbetet för de anställda
  • Projektleda och räkna på olika jobb
  • Beställa material
  • Ansvara för olika typer av arbetsmiljöfrågor, kvalitet och hållbarhet.
Tjänsten som platschef är en anställning direkt hos vår kund MG Bygg i Vedum med start enligt överenskommelse.

Om dig
Vi söker dig som har flerårig erfarenhet inom byggbranschen, gärna från betongindustrin eller lantbruksbyggnationer. Du har erfarenhet av att räkna på jobb samt ritningsläsning. Har du dessutom en utbildning inom byggteknik så är det meriterande. Vidare ser vi att du är prestigelös, ansvarstagande, noggrann, lyhörd, lagspelare, öppensinnad och att du kan vara behjälplig i stort och smått. Du besitter ett kvalitetstänk och är en serviceinriktad person som kan skapa goda kundrelationer.

Viktigt för tjänsten är:
  • Erfarenhet inom byggbranschen
  • Erfarenhet av att räkna på jobb samt ritningsläsning
  • Prestigelös, ansvarstagande och serviceinriktad person
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om MG Bygg i Vedum, några ord från VD Michael Gilbertsson:
"När jag startade företaget 1991 så gjorde jag det helt på egen hand. Idag 30 år senare är vi ett av Västsveriges mest expansiva byggföretag med drygt 25 anställda. Vägen dit har inte alltid varit lätt, men med bra anställda och en stark arbetsglädje varje dag är jag nu tacksam att vi kommit så långt och utvecklat vårt företag. Idag arbetar vi mycket i Norge och har det senaste decenniet vuxit mycket där tack vare flertalet nöjda kunder. Helt utan marknadsföring, bara genom gott ryckte. Det känns väldigt roligt.

Vi har riktat in oss på främst djurstallar och olika lantbruksbyggnader, men vi har ett brett spann. Idag kan vi, tack vare våra engagerade och duktiga hantverkare, ta oss an alla typer av byggprojekt. Michael Gilbertsson Bygg AB är ett enkelt företag. Vi har en slimmad organisation som medför korta ledtider och beslutsvägar. Vi är också ett relativt ungt företag där medelåldern endast ligger på 31 år och vi har en arbetsglädje som är på topp året runt. Vi känner oss som ett litet familjeföretag. Det finns en speciell känsla här på företaget, en familjär känsla, som vi är väldigt stolta över och vårdar ömt".

Om ansökan
MG Bygg i Vedum har i denna rekrytering valt att samarbeta med Adecco. Frågor och ansökningar besvaras och behandlas av Adecco. Tjänsten har start enligt överenskommelse. Rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Marianne Johansson via Adecco 073-6847009.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Platschef till MG Bygg i Vedum, Platschef, MG Bygg, Adecco, Vedum.
Mer info
Område Skara
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 25 apr 2021 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.