Vill du jobba som maskinoperatör? Sök till oss på Lernia!

Vill du jobba som maskinoperatör? Sök till oss på Lernia!

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer bestå av att köra och övervaka maskiner, producera enligt planering samt att sköta underhåll enligt instruktioner.
Du ska tillsammans med dina arbetskamrater utveckla arbetsplatsen och arbetssättet gällande förbättringsarbete och arbeta målstyrt mot företagets och avdelningens uppsatta mål. I rollen som maskinoperatör kommer du även att arbeta med andra vanligt förekommande arbetsuppgifter inom industrin.

Formell kompetens

B-körkort och tillgång till bil.
Truckkort (A+B)
Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift

Personliga egenskaper

Som person är du arbetsvillig, nyfiken och flexibel. Din positiva inställning och höga arbetsmoral ser vi som en självklarhet.
Vi ser gärna att du har en god kommunikativ och social förmåga då du även kommer att arbeta och ingå i arbetsgrupper. Vi förutsätter att du är noggrann och ordningsam. Du har en positiv attityd och tycker det är kul att jobba i verkstadsmiljö.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstid/Heltid/Götene

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Mer information

Linda Eriksson 072-2540016
Sandra Kjellberg 072-2549275
Angelika Stenströmer 072-2546735
Mer info
Område Skara
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 27 sept (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Är du framåt, positiv och praktiskt lagd? Har du intresse för jobb i produktion och att få vara en del av ett härligt team?
Just nu letar vi på Lernia efter fler maskinoperatörer som kommer att arbeta hos vår kund.