Svetsare sökes till uppdrag hos kund

Svetsare sökes till uppdrag hos kund

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta som svetsare och jobba självständigt mot gemensamt uppsatta mål och vara en del utav ett större flöde där varje moment är utav yttersta vikt. Arbetet innebär högt tempo och arbete med TIG.

Formell kompetens

Krav:
B-körkort
Tidigare erfarenhet av svetsning, Speciellt TIG
Kunskaper inom ritningsläsning

Meriterande:
Materialkännedom
Svetslicenser
Truckkort

Din bakgrund

Vi ser gärna att du kommer från tidigare industriuppdrag och att kvalitet samt nogrannhet ligger dig varmt om hjärtat, även flexibilitet och tempo är viktigt i detta arbete.
Vi söker dig som gärna har några års arbetslivserfarenhet av att arbeta som svetsare, speciellt TIG.

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är van att arbeta självständigt och kan ta egna initiativ.
Som person är du händig, engagerad i ditt arbete samt noggrann men även lyhörd för att kunna ta till dig instruktioner och direktiv. Du trivs i ett högt arbetstempo och att prestera.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstid/Heltid/Skara

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse

Information

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, så välkommen med din ansökan redan idag!

Kontaktperson:
Sandra Kjellberg, Tel: 0722549275

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!

Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Skara
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Svetsare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 18 nov (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi söker en ambitiös svetsare till kund i Skara. Vi ser gärna att du har erfanhet av TIG och trivs med att jobba i högt tempo. Du kommer att bli en uppskattad medarbetare i ett arbetsvilligt team.