LRF Konsult söker Affärsjurist till Skaraborg

LRF Konsult söker Affärsjurist till Skaraborg

Tjänstebeskrivning

Vill du vara med och driva och utveckla vårt kontor i Skara framåt? Har du ett brinnande intresse för att hjälpa kunder? Är du dessutom en stjärna på juridik, då har vi jobbet för dig!

Som affärsjurist arbetar du nära våra kunder och hjälper dom med olika juridiska frågor. Du kommer vara inriktad på affärsjuridik. Din tjänst innefattar arbete med processer, utredning och rådgivning. Då du jobbar mot både små och medelstora företag inom olika branscher blir ditt arbete omväxlande. Du kommer arbeta med arbetsrätt, tvister, kompanjonavtal, upphandling, företagsöverlåtelser, juridiska avtal och dokument m.m.

Arbetet utförs på vårt kontor i Skaraborg och arbetstiderna är förlagda dagtid.

Kvalifikationer

Du som söker trivs i en rådgivande roll, är en stjärna på affärsjuridik och arbetsrätt och vill ha ett varierande jobb. Du är social, kommunikativ och har lätt för att samarbeta, både extern och internt. Ordning och reda, strukturerad och prestigelös är ord som beskriver dig bra. Du sätter kunden i fokus och ser till deras bästa. Du är engagerad och har god en analytisk förmåga. Du är stresstålig och kan hantera många projekt och kunder samtidigt. Du är självgående och har ett driv till att utvecklas.

Du har examen i juridik eller en juridikkandidat. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet som jurist. Det är meriterande om du tidigare jobbat med kvalificerad rådgivning samt jobbat med affärsjuridik.

Vad erbjuder vi dig?
Vi erbjuder dig en inspirerande arbetsmiljö, stora utvecklingsmöjligheter och en positiv företagskultur som präglas av ett stort engagemang, affärsmässigt och kundnytta. Som stöd har du nya digitala lösningar för både kund och medarbetare samt goda kompetensutvecklingsmöjligheter.

Låter det intressant?
Vår samarbetspartner i den här rekryteringen är rekryteringsföretaget Premier. Har du frågor, så tveka inte att ringa rekryteringskonsult Stefan Larsson tel. 072-5133900. Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se snarast, dock senast 28 Mars. I den här rekryteringen kommer vi arbeta med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag.
Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.
Välkommen med din ansökan!

Om Premier
Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Vi har verksamhet i 7 städer och är idag ca 700 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.
Mer info
Kontaktperson Stefan Larsson
Telefon 0725-133900
Område Skara
Yrkesroll Juridik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Premier Service Sverige AB
Sista ansökningsdag 28 mars (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

LRF Konsult är Sveriges största redovisnings- och rådgivningsföretag. Vi är ca 1 400 medarbetare på 135 orter över hela landet. Vi levererar rådgivning inom ekonomi, skatt, juridik, affärsrådgivning och fastighetsförmedling till småföretagare i alla branscher. För tredje året i rad är LRF Konsult utsedda till Sveriges bästa arbetsgivare. I Universums årliga mätning placerar vi oss på topp sex utav Sveriges alla arbetsgivare inom alla branscher.

Vi är inne i en spännande utvecklingsfas med målsättning att vara Sveriges bästa rådgivningsföretag. Kontoret i Skara växer och vi behöver utöka med en affärsjurist till vårt team.