Inköpare

Inköpare

Tjänstebeskrivning

Vi söker nu en inköpare till vårt inköpsteam på vårt huvudkontor i Skara. Som inköpare får du stor frihet att påverka ditt arbete där problemlösning och stor variation är arbetets vardag med många kontaktytor både internt och externt med våra leverantörer. I arbetsuppgifterna ingår bl.a.:
  • Orderläggning och leveransbevakning
  • Artikelvård och parametersättning
  • Utveckling och effektivisering av vår inköpsprocess i nära samarbete med våra övriga avdelningar och våra leverantörer
  • Säkerställande av leveranssäkerhet och optimering av lagernivåer
  • Förekommande inköps-/utvecklingsprojekt
Tjänsten är på heltid, tillsvidareanställning och rollen innebär resor i viss omfattning.

Kvalifikationer
  • Du har en relevant utbildning och några års erfarenhet av liknande roll med inköpsbakgrund
  • Du har en hög IT mognad och behärskar Excel väl
  • Du talar flytande svenska
  • Goda kunskaper i engelska i både tal & skrift
  • Du har B-körkort och tillgång till egen bil
Du har en affärsmässighet, är strukturerad och har en god analytisk förmåga och har lätt för att samarbeta och bygga goda relationer. Du är en resultatinriktad person som drivs av problemlösning och att uppnå en förbättring där du förväntas bidra med och ta egna initiativ.
Din personlighet präglas av ett prestigelöst förhållningssätt där du tillsammans med dina kollegor arbetar för att nå uppsatta mål.

Låter det intressant?

Vår samarbetspartner i den här rekryteringen är rekryteringsföretaget Premier. Har du frågor, så tveka inte att ringa rekryteringskonsult Sara Stenlund tel 072-700 78 38. Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se snarast, dock senast 31 december. I den här rekryteringen kommer vi arbeta med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag.

Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Sara Stenlund
Telefon 0727-007838
Område Skara
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Premier Service Sverige AB
Sista ansökningsdag 31 dec 2019 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Kellfri är Sveriges ledande leverantör av prisvärda produkter för mindre lant- och skogsbruk. Företaget har verkat i snart 70 år på svenska marknaden och sedan flera år är mycket aktiva inom e-handel. Kellfri omsätter ca. 230 miljoner kr och har egna etableringar i 3 länder. Huvudkontoret ligger i Skara och totalt är vi ca 55 anställda. Kellfri tillhör sedan 2010 den börsnoterade industrikoncernen Volati med total omsättning på ca. 6,8 miljarder kr och ca. 2 500 anställda i 16 länder.
För mer information se: www.kellfri.se och www.Volati.se.