Sommarkollegor

Sommarkollegor

Nu söker vi sommarkollegor. Ta chansen och bli en del av vårt härliga gäng!

Ordermottagare

Som ordermottagare svarar du på inkommande telefonsamtal och mail. Jobbet innefattar även mycket rådgivning för att guida kund till rätt produkt. Viss administration på hemsidan kan också förekomma. Sommaren är vår högsäsong så det är viktigt att du som söker tjänsten är stresstålig, lösningsorienterad och framförallt sätter kunden i fokus.

Placering på vårt huvudkontor i Skara. Vid frågor om tjänsten och inlämning av ansökan kontakta Lars Persson, ansok@kellfri.se. Skriv i ämnesraden vilken tjänst det gäller. Intervjuer sker löpande, skicka därför gärna in din ansökan snarast.

Service/Teknisk rådgivning

Som teknisk rådgivare jobbar du med telefon som främsta arbetsredskap. Teknisk rådgivning till kunder som köpt våra maskiner. Sommaren är vår högsäsong så det är viktigt att du som söker tjänsten är stresstålig, lösningsorienterad och framförallt sätter kunden i fokus. Intresse och förståelse för maskiner och teknik krävs.

Placering på vårt huvudkontor i Skara. Vid frågor om tjänsten och inlämning av ansökan kontakta Lars Persson, ansok@kellfri.se. Skriv i ämnesraden vilken tjänst det gäller. Intervjuer sker löpande, skicka därför gärna in din ansökan snarast.

Lagerarbetare

Som lagerarbetare packar och plockar du produkter ut till slutkund. Tjänsten innefattar även mycket lastning och lossning av produkter. Då sommaren är vår högsäsong så är det viktigt att du är stresstålig, lösningsorienterad och framförallt sätter kunden i fokus. Jobbet innefattar mycket truckkörning så truckvana är meriterande, truckkort är ett krav.

Placering på vårt centrallager i Jung. Vid frågor om tjänsten och inlämning av ansökan kontakta Mats Carlson, ansok@kellfri.se. Skriv i ämnesraden vilken tjänst det gäller. Intervjuer sker löpande, skicka därför gärna in din ansökan snarast.

Montörer

Tjänsten innefattar montering av våra större produkter som huggarvagnar, vedprocessorer, dumpers, tippvagnar, leveransservice av traktorer etc. Erfarenhet av tidigare verkstadsarbete är ett krav och kunskap inom el och hydraulik är en merit. Jobbet innefattar mycket truckkörning så truckvana är meriterande, truckkort är ett krav.

Placering på vårt huvudkontor i Skara. Vid frågor om tjänsten och inlämning av ansökan kontakta Mats Carlson, ansok@kellfri.se. Skriv i ämnesraden vilken tjänst det gäller. Intervjuer sker löpande, skicka därför gärna in din ansökan snarast.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Skara
Yrkesroll Fordon, Servicerådgivare, Industri & Anläggning, Montör, Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb
Hemsida https://www.kellfri.se/
Sista ansökningsdag 9 maj 2020 (38 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Kellfri är Sveriges ledande leverantör av prisvärda produkter för mindre lant- och skogsbruk. Företaget har verkat i över 60 år på svenska marknaden. Med kontroll på hela kedjan, från idé till färdig produkt erbjuder Kellfri möjlighet för fler att driva verksamhet på landet. Kellfri omsätter ca. 240 miljoner kr och har egna etableringar i 4 länder. Huvudkontoret ligger i Skara och totalt är vi ca. 55 anställda. Kellfri tillhör sedan 2010 den börsnoterade industrikoncernen Volati med total omsättning på ca. 5,5 miljarder kr och ca. 1 200 anställda i 15 länder. För mer information se: Kellfri.se och Volati.se.