Teamledare till Julas Supply Chain-avdelning

Teamledare till Julas Supply Chain-avdelning

Det här gör man som Teamledare

Som Teamledare för Supply Chain Inbound är ditt ansvar att säkerställa Julas varuförsörjning från våra leverantörer till vårt centrallager i Skara. Du ansvarar för lagerstyrning och att servicegraden ut mot våra försäljningskanaler är så hög som möjligt.

I Inboundgruppen är vi totalt fem medarbetare som gemensamt arbetar mot uppsatta mål samt med ett ständigt fokus på ständigt förbättringsarbete. I det dagliga arbetet leder och fördelar du uppgifterna samt att du arbetar operativt som Inbound planner men även fokus på att lyfta blicken och arbeta både strategiskt och proaktivt för att se till att gruppen och funktionen utvecklas.

I det dagliga arbetet har du även kontakt med övriga avdelningar inom Supply Chain och Centrallager, vår inköpsavdelningen, vårt Asienkontor och självklart våra leverantörer. I rollen ligger också ett ansvar att tillsammans med övriga i Supply Chain underhålla och förbättra styrparametrar i vårt planeringssystem Relex.

Du ingår i Supply Chains ledningsgrupp och rapporterar till Supply Chain Manager

Det här är din bakgrund och dina erfarenheter

Vi söker dig som är utbildad inom logistik eller har motsvarande kompetens inhämtad på andra sätt. Du har några års arbetslivserfarenhet inom logistik och praktiskt ledarskap.

Du är inte rädd för att visa framfötterna och trivs med att ta initiativ och vara drivande i förbättringsprojekt. Du har lätt för att knyta kontakter och förstår vikten av en god kommunikation. Goda kunskaper i svenska och engelska är därför av stor betydelse.

Det här är du som person

Du har ett coachande förhållningssätt i ditt ledarskap och en strategisk förmåga. Du har en ledande personlighet med förmåga att lyssna, engagera och skapa resultat genom andra. Som ledare är du en viktig kulturbärare och förebild. Du motiveras av att utveckla andra.

Du har en god förmåga att prioritera och delegera arbete. Du reagerar snabbt på ändrade förhållanden och har lätt för att komma på idéer för hur man handskas med nya utmaningar. Du är strukturerad och utför ditt arbete med god kvalitet.

Som person ser vi att du är ödmjuk och lyhörd och trivs i en roll där du har flera kontaktytor. Du är initiativrik och har lätt att se vad som behöver prioriteras då du är van att hantera parallella arbetsuppgifter samtidigt. Du tycker om att arbeta proaktivt och hitta förbättringar. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.
Mer info
Kontaktperson Mikael Lennartsson Kellett
Telefon 0511-246 00
Område Skara
Yrkesroll Transport & Logistik, Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.jula.se
Sista ansökningsdag 22 maj 2022 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jula erbjuder händiga människor ett brett och noga utvalt sortiment av produkter för hemmet, trädgården och fritiden till låga priser. Vi vill motivera människor att själva förenkla sin vardag och skapa sig ett aktivt och roligt liv. Jula finns idag i Sverige, Norge och Polen. Julas omsättning 2020 var 8,9 miljarder SEK.