Supply Chain Planner Outbound

Supply Chain Planner Outbound

Supply Chain är en del av Julas logistikavdelning där vi arbetar med leveransflödet av en produkt från leverantör till centrallager (inbound) och från centrallager till varuhus (outbound). Här hanteras prognoser och orderläggning för hela Julas sortiment och kampanjer.


Det här gör man som Supply Chain Planner Outbound


Som Outbound Planner är ditt ansvar att säkerställa en så effektiv varuförsörjning som möjligt från vårt centrallager i Skara ut till alla våra varuhus i Sverige, Norge Polen och Finland. Det innebär dels operativt arbete så som granskning av dagliga plockförslag, analyser för att upprätthålla servicegradsmål men även att lyfta blicken och arbeta både strategiskt och proaktivt.
I det dagliga arbetet har du kontakt med varuhusen, Centrallagret, Inköpsavdelningens affärsteam samt Sales Support. I rollen ligger också ett ansvar att tillsammans med övriga i Supply Chain underhålla och förbättra styrparametrar i vårt varuförsörjningssystem Relex.
Du arbetar i ett team med en teamleader och flera planners med hög ambitionsnivå och stort försäljningsfokus.

Det här är din bakgrund och dina erfarenheter

Vi söker dig som är utbildad inom logistik eller har motsvarande kompetens inhämtad på andra sätt. Du har några års arbetslivserfarenhet inom logistik.

För att trivas i rollen som Outbound Planner ska du vara stresstålig och ha ett naturligt sinne för prioriteringar. Det är ett krav att du har mycket goda kunskaper i Excel. Du är inte rädd för att visa framfötterna och trivs med att ta initiativ och vara drivande i förbättringsprojekt. Du har lätt för att knyta kontakter och förstår vikten av en god kommunikation.
Goda kunskaper i svenska och engelska är därför av stor betydelse. Det är meriterande om du har en god produktkännedom av Julas breda sortiment.

Det här är du som person

Som person är du ödmjuk och lyhörd och gillar att ha flera kontaktytor. För att trivas i rollen tror vi därför att du besitter en viss pondus samtidigt som du har en god samarbetsförmåga.
Du är initiativrik och har lätt att se vad som behöver prioriteras då du är van att hantera parallella arbetsuppgifter samtidigt. Du tycker om att arbeta proaktivt och hitta förbättringar. Genom ett strukturerat arbetssätt utför du ditt arbete med god kvalitet och utefter största kundnytta. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Bra att veta

Tjänsten är en tillsvidareanställning som startar med 6 mån provanställning. Placering är på Julas huvudkontor i Skara. Jula har kollektivavtal med Unionen för tjänstemän.

Vid frågor om tjänsten, vänligen kontakta Jimmy Ingvarsson, Supply Chain Teamleader Outbound, på: jimmy.ingvarsson@jula.se Om du tycker att du passar in på beskrivningen ovan tveka då inte att söka direkt då vi kommer att hålla intervjuer löpande.
Mer info
Kontaktperson Jimmy Ingvarsson
Telefon 073-047 22 37
Område Skara
Yrkesroll Transport & Logistik, Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.jula.se
Sista ansökningsdag 5 juni 2022 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jula erbjuder händiga människor ett brett och noga utvalt sortiment av produkter för hemmet, trädgården och fritiden till låga priser. Vi vill motivera människor att själva förenkla sin vardag och skapa sig ett aktivt och roligt liv. Jula finns idag i Sverige, Norge och Polen. Julas omsättning 2020 var 8,9 miljarder SEK.