Distriktsansvarig säljare

Distriktsansvarig säljare

Vi söker dej som älskar försäljning på riktigt. Du har driv, är utåtriktad och uppskattar snabba beslut. Hos oss kommer du främst underhålla befintliga kunder men även initiera nya kunder till vårt vinnande koncept av verktyg, maskiner och industriella förbrukningsartiklar.

Industriverktyg IDG-Tools är ett välkänt företag och äger ett starkt varumärke inom industrin. Vi ser gärna att du redan arbetar med teknik och/eller försäljning. Du är idag framgångsrik och duktig på ditt jobb. Din insats, inställning och driv har lett till ett bra resultat. Med en konkurrenskraftig produktmix, en unik säljutbildning och starka varumärken bygger vi sedan över 20 år framtidens mest intressanta verktygs- och maskinbolag tillsammans i hela Skandinavien.

Bakom alla våra säljare står ett helt team av produktutvecklare, logistikexperter och inspirerade medarbetare.

Välkommen med din ansökan till oss. Vi anställer människor, inte "bara" betyg och papper, din inställning och personlighet betyder allt, här kommer du trivas!

Ring Esther på: 08-505 25 320 för en första kontakt, eller skicka din ansökan till: framtid@industriverktyg.se, alternativt per post.
Mer info
Kontaktperson Esther
Telefon 08-505 25 320
Email Mejla Esther
Område Skara
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 15 juni 2019 (51 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Industriverktyg IDG-Tools AB är störst i Skandinavien inom verktyg och maskiner direkt till slutanvändare. Med en omsättning på totalt 265 miljoner i fyra länder och 165 anställda, varav 95 säljare, är vi även ledande inom lager och logistik. Med efterfrågade produkter och ett starkt eget varumärke i framkant är Industriverktyg IDG-Tools en stabil och trygg partner för både anställda och kunder att långsiktigt förlita sig på.