Götenehus söker målare till produktion

Götenehus söker målare till produktion

OM FÖRETAGET
Götenehus historia sträcker sig nära 90 år tillbaka i tiden och de har under åren utvecklats till en av Sveriges ledande hustillverkare. Götenehus har alltid byggt hus som ger mer än bara tak över huvudet, och känner sig stolta över att de har lyckats göra sig kända för deras personliga arkitektritade hus, med en kvalitet utöver det vanliga. Allt de gör genomsyras av deras kärnvärden trygghet, kvalitet och nytänkande. De kallar det "Inbyggd omtanke".

Företagets huvudkontor och all hustillverkning finns i Götene, härutöver har de region- och säljkontor på cirka 20 platser runt om i Sverige. De omsätter strax under en miljard årligen och har cirka 230 medarbetare. Götenehus låter FN:s globala Agenda 2030 löpa som en röd tråd genom deras hållbarhetsarbete. Det innebär att synsättet genomsyrar verksamheten från det lilla till det stora och fungerar som drivkraft också inom deras utvecklings- och innovationsarbete.

I produktionen arbetar idag cirka 80 medarbetare för att bygga styckehus och volymhus. Tillsammans bidrar medarbetarna till att skapa nya hem till företagets kunder.

Om uppdraget
Uppdraget är en del av vår uthyrningsverksamhet, där du blir anställd av Lernia och arbetar som konsult hos kund. Där kommer du att få möjligheten att skapa erfarenheter för framtiden, bredda ditt kontaktnät och stärka din yrkeskompetens. För rätt person finns på sikt goda chanser till en anställning hos kund.

Om tjänsten
Som målare kommer du tillsammans med dina kollegor bearbeta och måla ytter- samt innerväggar på de modulhus som tillverkas i produktionen. I arbetet ingår bearbetning av väggar så som slipning, spackling samt målning med hjälp av olika redskap som exempelvis slipgiraff, färgsprutor m.m.

Om dig
Vi söker dig som har utbildning och/eller erfarenhet som målare. Vi ser det som meriterande om du har tidigare arbetslivserfarenhet av att använda maskinutrustning så som slipgiraff, färgsprutor m.m. För att trivas hos oss skall du gilla att jobba tillsammans med andra. Du skall vara noggrann, stresstålig och ansvarsfull. Götenehus jobbar ständigt med att utveckla sin verksamhet och uppskattar om du är nytänkande, tar initiativ, gärna ha erfarenhet av LEAN-verktyg och gillar att förbättra arbetsmetoderna.

Kvalifikationer
  • Körkort och tillgång till bil
  • Förstår svenska i tal och skrift
Om anställningen
  • Placeringsort: Götene
  • Tjänstgöringsgrad: Heltid
  • Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse
  • Anställningsform: Visstid
Om ansökningsprocessen
Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

För frågor om tjänsten - kontakta aktuell rekryterare Lina Melltoft via lina.melltoft@lernia.se eller 0722546271.
Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta info@lernia.se

Om lernia
Lernia är ett av Sveriges största bemanningsföretag och 2018 förmedlade vi 11 400 bemanningskonsulter. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Vi har kollektivavtal och erbjuder bl.a. friskvårdsbidrag, tjänstepension, fem veckors semester, försäkringar enligt kollektivavtal och målsamtal. Välkommen till Lernia - vi är problemlösaren på arbetsmarknaden! Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Skara
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Målare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 12 mars 2021 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.