Har du ett genuint intresse för programmering?

Har du ett genuint intresse för programmering?

Är du en programmerare som snart tar examen eller är du ute efter nya utmaningar? Vill du arbeta på ett företag med stor kompetens? Då är detta något för dig, sök redan idag!

Dina arbetsuppgifter

Som .Net utvecklare hos JULA AB kommer du att arbeta i en Microsoft .NET miljö där systemen huvudsakligen utvecklas med C# och SQL (SQL Server).
Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att vara:
  • Utveckla och underhålla Julas applikationer och system
  • Felsökningar, felhanteringar och påbyggnader av system.
  • Projekten kan vara allt från några dagar till några veckor, så det är alltid olika storlekar på projekten.
  • Din programmering kommer att utföras enbart i C#.
I dagsläget består gruppen av 3 kompetenta och stöttande kollegor där man får möjlighet till stor kompetensutveckling som gör dig till en ännu vassare utvecklare.

Din profil

Skallkrav:
  • Lägst YH-utbildning inom programmering
  • Svenska i tal och skrift
  • engelska i tal och skrift
  • Kunskap inom C#
Meriterande:
  • Erfarenhet av ramverk
  • Databashantering
Personliga egenskaper:
Du är en kreativ person som är lösningsfokuserad och ser möjligheter framför problem. Vi ser att du är noggrann och känner stort ansvar för dina arbetsuppgifter. Att du har ett intresse för IT och teknik samt att du har ett högt driv och kan ta egna initiativ. Som person är har du en socialförmåga och du gillar att arbeta i högt tempo.

Villkor

Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid, Mån-Fre 8-17 med flex.
Placering: Skara
Lön: Enligt avtal

Urval sker löpnade och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag löpt ut. Välkommen med din ansökan redan idag!
Mer info
Kontaktperson Rasmus Lindholm
Telefon 0722-066998
Område Skara
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 3 juli 2019 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jula erbjuder händiga människor ett brett och noga utvalt sortiment av produkter för hemmet, trädgården och fritiden till låga priser. Vi vill motivera människor att själva förenkla sin vardag och skapa sig ett aktivt och roligt liv. Jula finns idag i Sverige, Norge och Polen. Julas omsättning 2018 var 6,9 miljarder SEK.

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag och vår specialitet är Unga Talanger. Det innebär att vi hjälper våra kunder att hitta de bästa medarbetarna som fortfarande är i början av sin karriär. Just nu har vi hundratals lediga jobb.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.