Digital Analyst till Jula AB

Digital Analyst till Jula AB

Trivs du i en varierade roll med stort ansvar? Har du ett tekniskt intresse och vill få chansen till bred kompetensutveckling? I så fall är detta tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter

Vi söker en Digital Analyst till Jula AB:s marknadsavdelning där du kommer att arbeta i webbprojekt med fokus på webbtekniker för att analysera och förbättra webbsajter samt attrahera rätt målgrupper. Du kommer att arbeta främst på en operativ nivå med ett tätt samarbete med två kompetenta kollegor, men med ett närmsta team på 15 medarbetare.

Detta är en teknisk roll fokuserad på tekniska frågor därav är det en fördel att förstå programmeringslogik. Ingen direkt programmering ingår i tjänsten.

Arbetsuppgifter som ingår i tjänsten:
 • Sätta upp och arbeta fram SEO/CRO-strategier i samarbete med partners till Jula
 • Samarbeta med Content-avdelningen och tekniska förmågor i SEO-frågor.
 • A/B-tester för att utvärdera vilken lösning eller möjlighet som är mest effektiv
 • Mäta och utvärdera datainsamling
 • Hjälpa till med testning av digitala kanaler, acceptans och validering.
 • Analysera webbtrender och arbeta med kontinuerlig förbättring av Julas digitala kanaler.
Inledningsvis kommer du att få möjlighet till introduktion för att kunna utvecklas och bli trygg i dina arbetsuppgifter.

Din profil

Skallkrav:
 • Relevant IT- utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet
 • Flytande svenska i tal och skrift
 • Flytande engelska i tal och skrift
 • Körkort
Meriterande krav:
 • Erfarenhet av Google Analytics och/eller Google Optimize/Optimizely
 • Arbetat med större CMS-plattformar
 • Grunder i webbutveckling
 • Jobbat med E-handel
Personliga egenskaper:
För den här tjänsten lägger vi stor vikt på din personlighet. Vi ser att du är driven, flexibel, nyfiken och självgående samtidigt som du har lätt för att samarbeta och förstår värdet av kollegor och teamwork. Du är en problemlösare, känner stort ansvar för dina arbetsuppgifter och strävar ständigt efter att utvecklas och lära dig mer.

Som person är du positiv, hjälpsam och har en hög servicekänsla. Du trivs med att kommunicera och ha en nära kontakt med kollegor samt vill bidra och utvecklas på din arbetsplats.

Villkor

Start: Omgående, eller enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Placering: Skara
Lön: Enligt överenskommelse

Urval sker löpnade och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag löpt ut. Välkommen med din ansökan redan idag!
Mer info
Kontaktperson Kia Helmer
Telefon 0723 015510
Område Skara
Yrkesroll Data & IT, IT-Arkitektur
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 nov 2020 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jula är ett familjeföretag i stark expansion. Julas breda sortiment tilltalar gör-det-självaren, här kan villaägare, hemmafixare, lantbrukare och hantverkare hitta det mesta.
Julas IT-avdelning ansvarar för att företagets IT-system är säkra, effektiva och att de utvecklas.

Framtiden AB finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.