CE-Chaufför till EA åkeri i SKARA

CE-Chaufför till EA åkeri i SKARA

Vill du utvecklas och växa på ett av Sveriges främsta åkerier? Nu har du chansen du inte vill missa!

EA åkeri växer och vi söker nu efter flertalet duktiga medarbetare med CE-behörighet till vårt team i Skara.

Arbetsbeskrivning

Som lastbilschaufför på EA Åkeri kör man tempererat gods med tung lastbil med släp, du ansvarar för att godset transporteras på ett säkert sätt och att alla säkerhetsregler följs. Du ansvarar också för hantering av fraktdokument. Du blir en del av ett härligt team chaufförer som utgår från Skara där du kör leveranser ut till slutmottagare som hämtningar in till vår terminal för vidare spridning ut i landet. Det finns varierande scheman med olika start- och sluttider tillgängliga.

Vem är du som söker till EA?

Du som söker till oss ska tycka om att träffa kunder och vara ett ansikte utåt för EA Åkeri. Du vill utvecklas tillsammans med oss och våra kunder. Du är positiv, kommunikativ, plikttrogen, lojal, stresstålig och lösningsorienterad. Viktigt att du ser lösningar när det uppstår eventuella utmaningar.

Vad kan vi erbjuda dig?

Som anställd hos oss på EA Åkeri blir du en del av ett härligt gäng som har fokus på nöjda kunder och teamkänsla där vi inte lämnar något åt slumpen. Du får köra rena och snygga ekipage. Saknar du truckkort ordnar vi detta åt dig.

EA åkeri är sedan hösten 2021 en del av Tempcon
Group som har tillgång till 650 ekipage och 1500 medarbetare. Friskvårdsbidrag och lön enligt svenskt kollektivavtal är en självklarhet för oss.

Är du erfaren chaufför får du fast anställning direkt. Vi söker som ovan nämnt efter flertalet chaufförer. Intervjuer kommer ske löpande med tillträde enligt överenskommelse, så vänta inte med just din ansökan.

För mer info kontakta i första hand Emil Winberg på tel 072-163 71 94 eller per e-post på emil.winberg@eaakeri.se

VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN
Mer info
Kontaktperson Stefan Ohlmander
Telefon 0511-13460
Område Skara
Yrkesroll Transport & Logistik, Chaufför
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://eaakeri.se/
Sista ansökningsdag 14 sept 2022 (30 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

EA Åkeri AB är ett familjeföretag i tredje generationen. EA har i över 60 år jobbat med transporter och har idag rikstäckande leveranser av kylt och fryst livsmedel. Letar du efter en kyl- och frystransportör som jobbar nära kunderna med större volymer, med hög servicegrad och som kontinuerligt försöker förbättra sig, då ska du kontakta oss på EA.