Elos Medtech Skara AB söker konstruktör/delprojektledare

Elos Medtech Skara AB söker konstruktör/delprojektledare

Elos Medtech är en av Europas ledande utvecklings- och produktionspartner av medicinteknikprodukter och komponenter som t.ex. dentala och ortopediska implantat och instrument. Verksamheten bedrivs vid anläggningar i Sverige, Danmark, Kina och USA. Kunderna utgörs huvudsakligen av internationellt verksamma medicin-teknikföretag inom marknadssegmenten Dental Implant Systems, Diagnostics, Medical Devices samt Trauma & Spine. Koncernen omsätter 550 MSEK och har ungefär 520 anställda.

Nu söker verksamheten i Skara en konstruktör/delprojektledare för att fortsätta utvecklas och växa, kanske är det dig vi söker?

Dina arbetsuppgifter

I rollen som konstruktör/delprojektledare kommer du granska och bedöma verktygskonstruktioner från externa leverantörer, komma med kvalificerade förslag samt göra förändringar i befintliga verktygskonstruktioner. Du deltar i produktionsberedningar och konstruerar fixturer, automationslösningar, robotgripdon och produktionshjälpmedel. Arbetet innebär också att du utarbetar underhållsinstruktioner för formverktyg, bidrar med förbättringsförslag för plastdetaljer, har hand om inköpsarbete för verkstad och service samt stöttar verktygsverkstadens personal med lösningar och metoder. Utöver detta medverkar du i utredningar vid eventuella produkt/produktionsproblem samt agerar delprojektledare i olika kundprojekt vilket innefattar kontinuerlig leverantörs- och kundkontakt.

Din profil

Vi söker dig som är initiativtagande, lyhörd och noggrann med en vilja att hitta de optimala lösningarna. Du har en god samarbetsförmåga och trivs med att arbeta i projekt/grupp likväl som på egen hand. Vidare trivs du med att ta stort eget ansvar där du genom ditt strukturerade och analytiska arbetssätt bidrar med dina idéer och erfarenheter. Vi tror att en utbildning motsvarande tekniskt gymnasium eller högre är en förutsättning för att lyckas i rollen. Har du erfarenheter inom verktygsmakeri med relevant konstruktionserfarenhet är det också intressant. Du har goda kunskaper i 3D-modellering samt erfarenhet av automation/pneumatik och plastmaterial. Goda kunskaper i engelska är ett krav sett till kund- och leverantörskontakt.

Har du dessutom kunskaper inom mätteknik och verktygstillverkning, kännedom om CE-märkning samt ISO 9001 alt. ISO 13485 är det meriterande.

Tjänsten är på heltid, dagtid med start enligt överenskommelse. Urval sker löpande, därför är du välkommen med din ansökan redan idag!

Om OnePartnerGroup

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern med ett unikt helhetskoncept för företag. Vi är en trygg partner när du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Hos oss har du tillgång till den bästa lokala kompetensen inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn.Du får också flexibla lösningar som möjliggör långsiktig tillväxt och lönsamhet. Vi finns nära dig. OnePartnerGroup är verksam på 50 orter, med över 2500 engagerade medarbetare. Genom vår kännedom om, och närvaro på, så många platser är vi Sveriges lokalaste samarbetspartner.

Vi är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag.
Mer info
Område Skara
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 2 maj 2021 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se