Mekaniker till lastbil och påbyggnader

Mekaniker till lastbil och påbyggnader

Vi är inne i ett expansivt skede och har de senaste åren haft en stadigt ökande efterfrågan på våra tjänster och behöver därför förstärka med ytterligare en mekaniker.

Mekaniker med inriktning mot service och reparation av lastbilar, släp, påbyggnader samt däck.

Vi har idag drygt 100 st enheter som vi utför alla typer av service och reparationer på, samt ytterligare externa kunder som nyttjar vår verkstad. Vår moderna anläggning är på c:a 2000 m2 belägen strax intill E 20 och innehåller modern verkstadsutrustning.
Vi utför även däckservice/skiftning etc av alla våra egna fordon.

Du som söker skall vara ansvartagande och känna en yrkesstolthet för ditt kunnande samt klara av att jobba självständigt, självklart skall Du också vara en bra arbetskamrat. Du kommer ha goda möjligheter att påverka ditt arbete och arbetstid. Jobbet är mycket varierande med alla typer av service och reparationer vilket också innebär en personlig utveckling av dina egna kunskaper. Kvällsarbete/skiftarbete kan förkomma enligt ök.

Är du en allkonstnär och gillar varierande utmaningar är detta ett jobb för Dig. Goda möjligheter till personlig utveckling.

Vi tillämpar ett löpande urval bland ansökningarna.

Kvalifikationer:

  • Tidigare erfarenhet av reparationer av fordon och helst då tunga fordon är meriterande men inget krav. Dina personliga egenskaper fäster vi stor vikt vid och har du motsvarande kunskaper inom andra om råden inom industrin är Du också intressant.
  • Allkonstnär
  • Lagspelare
  • Ansvartstagande
  • Svets och smideskunskaper är meriterande
  • Genuint intresse för ditt arbete
  • Erfarenhet eller kunskaper om däckservice på Tunga fordon är meriterande.
Mer info
Område Skara
Yrkesroll Fordon, Mekaniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 29 aug 2020 (49 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Eggens är ett familjeföretag med flera bolag i koncernen. Vi bedriver bland annat åkerirörelse för flera stora välkända kunder och speditörer. Vi finns på flera platser i Skaraborg i egenägda lokaler där vår verksamhet utgår. Vi ser fortsatt ett stort intresse för våra tjänster varför vi måste rekrytera fler medarbetare.