Kallskänka - Stora Coop Skara

Kallskänka - Stora Coop Skara

Är du en go och glad person som älskar service? Då kan du vara rätt person för oss!

Vi söker dig med ett kundbemötande i världsklass och som vill vara med och utveckla vår restaurang ytterligare! Vi ser gärna att du är nytänkande och kreativ i ditt sätt att arbeta.

Vi värdesätter att du liksom vi är flexibel och serviceinriktad med stort engagemang i arbetet och är positiv och driven som person. Du gillar att arbeta i ett högt tempo och är bra på att hantera stressiga situationer.

I dina arbetsuppgifter ingår att tillaga bl.a. sallader, för-och efterrätter, smörgåstårtor och annan mat för försäljning såväl i butik som till vår restaurang.

Du kommer även att arbeta i vår frukostbuffé där städning och diskning i köket utgör en del av arbetsuppgifterna. Kassatjänst ingår även i tjänsten.

Restaurangen är välbesökt och har öppet vardagar 7-16 och helger 8-15, så helgarbete förkommer.

Tillsammans med dina kollegor ansvarar du för att den dagliga driften fungerar på ett professionellt och effektivt sätt och för att våra kunder ska få branschens bästa bemötande.

Vi söker dig som har erfarenhet av arbete som kallskänka/servering och utgår från att du har god förmåga att kunna planera och vara självgående i ditt arbete.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 34 tim/vecka med chans till mer vid behov. Tillträde enligt överenskommelse. Rekrytering sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi tillämpar provanställning.

Vill du veta mer om tjänsten ta kontakt med butikschef Jan Sjöman 010-741 52 01.

Välkommen med din ansökan tillsammans med personligt brev och CV snarast, dock senast den 29 maj 2022. Ansök via coop.se
  • Tidigare erfarenheter av arbete som kallskänka och servering är ett krav
  • Genomförd gymnasieutbildning är ett krav
  • Goda kunskaper i svenska, i tal och skrift, är ett krav
Mer info
Område Skara
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Kock & Kökspersonal
Typ av anställning Deltid
Sista ansökningsdag 29 maj 2022 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Coop är en av Sveriges största arbetsgivare med många utmanande jobb. Vi är inne i en spännande förändringsresa för att kunna möta framtidens matkunder lika bra och lika naturligt i våra fysiska butiker som på Coop.se.

Förändringen som pågår innebär extra många utmaningar, men även möjligheter. Och du är aldrig ensam. Är det någonting vi är extra stolta över så är det våra medarbetare. Genom att ha lyckats rekrytera många kompetenta medarbetare jobbar vi tillsammans mot framtiden.

Det nya Coop ska stå för attraktiva butiksupplevelser med prisvärd mat, starka egna varumärken, ett unikt medlemsprogram och ett tydligt ledarskap inom ekologi, hälsa och hållbarhet. Kort sagt: Vi vill vara den goda kraften i svensk dagligvaruhandel.

Med cirka 650 butiker i Sverige och 3,4 miljoner medlemmar är Coop Sveriges enda medlemsägda matkedja.

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.