Sommarvikarier Till Restaurangen Coop Skara

Sommarvikarier Till Restaurangen Coop Skara

Coop Skara söker nu sommarvikarier. Är du rätt person för oss?

Vi söker dig som är serviceinriktad, har ett stort intresse för mat och vill vara med och göra Coop Skara ännu bättre!

Vi vill att du som söker har en passion för mat och människor och är nytänkande och kreativ i ditt sätt att arbeta. Med stort engagemang arbetar du för att göra vårt kök till ett självklart val för våra kunder. Du har lätt för att komma med idéer och är inte rädd för att testa nya vägar i ditt arbete. Vidare är du en god lyssnare och har viljan att hela tiden utveckla och effektivisera såväl verksamheten som dig själv.

Arbetsuppgifterna har fokus på restaurangproduktion som består av tillagning av diverse varma och kalla måltidslösningar såsom matlådor och delikatesser för försäljning såväl i butik som till vår restaurang.

Du kommer även att arbeta i vår frukostbuffé där städning och diskning i köket utgör en del av arbetsuppgifterna. Kassatjänst ingår även i tjänsten.

Erfarenhet från dagligvaruhandeln är meriterande. Arbetstider varierar vardagar/helger mellan kl.07.00-17.00.

Tjänsterna är behovsanställningar med stor möjlighet till vidare anställning. Rekrytering sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vill du veta mer om tjänsten kontakta butikschef Jan Sjöman 010- 741 52 01.

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Välkommen med din ansökan tillsammans med personligt brev och CV snarast, dock senast den 31 mars 2019. Ansök via Coop.se
Mer info
Kontaktperson Jan Sjöman
Telefon 010-741 52 01
Område Skara
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 31 mars (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Coop är en av Sveriges största arbetsgivare med många utmanande jobb. Vi är inne i en spännande förändringsresa för att kunna möta framtidens matkunder lika bra och lika naturligt i våra fysiska butiker som på Coop.se.

Förändringen som pågår innebär extra många utmaningar, men även möjligheter. Och du är aldrig ensam. Är det någonting vi är extra stolta över så är det våra medarbetare. Genom att ha lyckats rekrytera många kompetenta medarbetare jobbar vi tillsammans mot framtiden.

Det nya Coop ska stå för attraktiva butiksupplevelser med prisvärd mat, starka egna varumärken, ett unikt medlemsprogram och ett tydligt ledarskap inom ekologi, hälsa och hållbarhet. Kort sagt: Vi vill vara den goda kraften i svensk dagligvaruhandel.

Med cirka 650 butiker i Sverige och 3,4 miljoner medlemmar är Coop Sveriges enda medlemsägda matkedja.

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.