Restaurangchef Coop Skara

Restaurangchef Coop Skara

Vi söker dig som är en driven och erfaren ledare som vill utveckla och driva ett framgångsrikt restaurangkök tillsammans med dina medarbetare. Du kommer att ansvara för restaurangen och maten vi tillagar till vår lunchrestaurang som har ca 400 gäster/dag. Självklart har du tidigare erfarenhet av matlagning.

Tillsammans med dina kollegor blir du butikens ansikte utåt och för dig är kunden alltid nummer ett. Du har lätt för att skapa långsiktiga kundrelationer och har egenskapen att inspirera kunden till köpglädje. Vidare gillar du att arbeta i ett högt tempo och känner dig trygg i att hantera stressiga situationer.

Som Restaurangchef ansvarar du för helheten i stormarknadens restaurang. Du ansvarar även för gästnöjdhet, försäljning, drift, resultat och förändringsarbete i restaurangen. Du kommer vara personalansvarig för medarbetarna på berörd avdelning samt vara ansvarig för vissa administrativa göromål.

Vidare kommer du arbeta med att säkerställa den dagliga driften, bemanning, varuförsörjning, prisvård samt att säkerställa att Coops hållbarhetspolicy efterlevs.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 40 tim/vecka med tillträde 1 maj eller efter ök. Rekrytering sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vill du veta mer om tjänsten kontakta butikschef Jan Sjöman tfn: 010- 741 52 01.

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Välkommen med din ansökan tillsammans med personligt brev och CV snarast, dock senast den 31 mars 2019. Ansök via Coop.se
Mer info
Kontaktperson Jan Sjöman
Telefon 010-741 52 01
Område Skara
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Hotell & Restaurang, Chef & Ledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 mars (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Coop är en av Sveriges största arbetsgivare med många utmanande jobb. Vi är inne i en spännande förändringsresa för att kunna möta framtidens matkunder lika bra och lika naturligt i våra fysiska butiker som på Coop.se.

Förändringen som pågår innebär extra många utmaningar, men även möjligheter. Och du är aldrig ensam. Är det någonting vi är extra stolta över så är det våra medarbetare. Genom att ha lyckats rekrytera många kompetenta medarbetare jobbar vi tillsammans mot framtiden.

Det nya Coop ska stå för attraktiva butiksupplevelser med prisvärd mat, starka egna varumärken, ett unikt medlemsprogram och ett tydligt ledarskap inom ekologi, hälsa och hållbarhet. Kort sagt: Vi vill vara den goda kraften i svensk dagligvaruhandel.

Med cirka 650 butiker i Sverige och 3,4 miljoner medlemmar är Coop Sveriges enda medlemsägda matkedja.

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.