Kallskänka Coop Skara

Kallskänka Coop Skara

Vi söker dig med ett kundbemötande i världsklass och som vill vara med och utveckla vår restaurang ytterligare! Vi ser gärna att du är nytänkande och kreativ i ditt sätt att arbeta.

Vi värdesätter att du liksom vi är flexibel och serviceinriktad med stort engagemang i arbetet och är positiv och driven som person. Du gillar att arbeta i ett högt tempo och är bra på att hantera stressiga situationer.

I dina arbetsuppgifter ingår att tillaga bl.a. sallader, för-och efterrätter och annan mat för försäljning såväl i butik som till vår restaurang.

Du kommer även att arbeta i vår frukostbuffé där städning och diskning i köket utgör en del av arbetsuppgifterna. Kassatjänst ingår även i tjänsten.

Tillsammans med dina kollegor ansvarar du för att den dagliga driften fungerar på ett professionellt och effektivt sätt och för att våra kunder ska få branschens bästa bemötande.

Vi söker dig som har erfarenhet av arbete som kallskänka och du bör kunna planera och vara självgående i ditt arbete.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 30 tim/vecka chans till mer vid behov. Tillträde enligt ök.

Vill du veta mer om tjänsten ta kontakt med butikschef Jan Sjöman 010- 741 52 01.

Välkommen med din ansökan tillsammans med personligt brev och CV snarast, dock senast den 31 mars 2019. Rekryteringsprocessen sker löpande. Ansök via coop.se
Mer info
Kontaktperson Jan Sjöman
Telefon 010-741 52 01
Område Skara
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Kock & Kökspersonal
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 mars (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Coop är en av Sveriges största arbetsgivare med många utmanande jobb. Vi är inne i en spännande förändringsresa för att kunna möta framtidens matkunder lika bra och lika naturligt i våra fysiska butiker som på Coop.se.

Förändringen som pågår innebär extra många utmaningar, men även möjligheter. Och du är aldrig ensam. Är det någonting vi är extra stolta över så är det våra medarbetare. Genom att ha lyckats rekrytera många kompetenta medarbetare jobbar vi tillsammans mot framtiden.

Det nya Coop ska stå för attraktiva butiksupplevelser med prisvärd mat, starka egna varumärken, ett unikt medlemsprogram och ett tydligt ledarskap inom ekologi, hälsa och hållbarhet. Kort sagt: Vi vill vara den goda kraften i svensk dagligvaruhandel.

Med cirka 650 butiker i Sverige och 3,4 miljoner medlemmar är Coop Sveriges enda medlemsägda matkedja.

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.