Vi söker nu en fastighetstekniker

Vi söker nu en fastighetstekniker

Centrumbostäder i Skara utökar, och söker nu en fastighetstekniker. Vi söker dig som är serviceinriktad och är beredd att sätta hyresgästerna i fokus. Du blir bolagets problemlösare när våra hyresgäster felanmäler. Likaså blir du en viktig resurs vid andra typer av mindre service -och reparationsjobb som uppstår i våra fastigheter. Du kommer att få ta ett stort eget ansvar för den invändiga fastighetsskötseln, men ingå i ett team av serviceinriktade medarbetare. Vi är en liten organisation som jobbar nära varandra.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

Den dagliga kontakten med våra hyresgäster är en betydande del i rollen, därför är det viktigt att du trivs i möten med människor. Du kommer i huvudsak att arbeta med reparationer och servicearbeten hemma hos våra hyresgäster och lokalhyresgäster, samt i fastigheternas allmänna utrymmen, men också vara beredd att stötta upp även i andra arbetsmoment. Under vintersäsongen ingår snöberedskap i tjänsten.

Kvalifikationer:

Vi tror att du har jobbat med liknande arbetsuppgifter på ett fastighetsförvaltande bolag alternativt en leverantör till detsamma. Du är praktiskt lagd och är inte rädd för att hugga i, du trivs med ett fysiskt och omväxlande jobb. För att trivas tror vi att du är initiativtagande och har ett öga för vad som behöver göras i fastigheten. Du är social, serviceinriktad, kommunikativ och tycker om möten med andra människor. Du är ansvarsfull och gillar att ha ordning och reda. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du behärskar svenska flytande. B-körkort krävs.

Meriterande:

  • Erfarenhet som snickare, VVS-montör eller annan byggrelaterad kompetens
  • Maskinvana
  • Flerspråkig
Anställning

Tillsvidareanställning på heltid, inleds med provanställning om 6 månader.

Välkommen med din ansökan
senast den 7 juni 2020


Skicka in personligt brev och CV till: centrumbostad@skara.se, eller via formuläret nedan.

Urval och intervjuer sker löpande under processen så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag

Frågor om tjänsten besvaras av: David Pettersson, VD, tfn 0511-326 70, eller Ulf Ekwall, förvaltare, tfn 0511-321 57
Mer info
Kontaktperson David Pettersson
Telefon 0511-32670
Email Mejla David Pettersson
Område Skara
Yrkesroll Fastighet, Fastighetsskötare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 7 juni 2020 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Centrumbostäder i Skara AB är ett kommunägt bostadsföretag som bygger, förmedlar och förvaltar bostäder och lokaler i Skara kommun. Totalt har vi ca 600 lägenheter och ca 30 000kvm lokaler. Våra medarbetare är vår främsta tillgång och sätter kunden i fokus.