Logistik / Trafikledning / Bokning

Logistik / Trafikledning / Bokning

Lockas du av att arbeta i en internationell miljö med många kontaktytor? Tycker du om att lösa problem och motiveras av ett högt arbetstempo? Vi söker dig som vill arbeta i en administrativ och kommunikativ tjänst på ett väletablerat logistikföretag.

Om företagetFöretaget är en global koncern som arbetar med att leverera logistiktjänster till kunder inom landtransporter, internationella sjö- och flygfrakter samt konsulttjänster inom lager och logistiklösningar. De söker nu dig som vill vara en del av deras expansiva resa och som vill bidra till effektiva logistiska flöden och nöjda kunder. Som trafikledare tillhör du ett team som präglas av nära samarbete och god gemenskap.

ArbetsuppgifterI rollen som logistikmedarbetare tillhör du ett större team om nio personer där du blir en del av gruppen som arbetar med bokning och trafikledning utrikes, vilken idag består av två andra personer. Ditt dagliga arbete innebär bland annat att du tar emot bokningar från företagskunder, ser till att godset kommer iväg och att alla dokument och dylikt finns med samt följer upp eventuellt problem eller hinder som uppstår längst vägen. De flesta frågor och ärenden inkommer idag via mail, men en del sker även över telefon. Du har flera olika kontaktytor både internt och externt, i huvudsak kunder och företagets egna systerbolag i Europa.

Formella krav
  • Avslutad gymnasieutbildning. Eftergymnasial utbildning inom exempelvis logistik är meriterande
  • Arbetslivserfarenhet inom logistik, service och/eller administration
  • God datorvana
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska och har goda kunskaper i engelska
I rollen arbetar du tätt ihop med ditt team, varför det är viktigt att du uppskattar att jobba tillsammans med andra. Du har en öppen inställning till andra människor och ser ett värde i att samarbeta. Därtill ser du alltid till gruppens bästa och är mån om att skapa ett bra arbetsklimat. När det under tidsperioder blir stressigt behåller du lugnet och fortsätter att arbeta strukturerat, samt har förmågan att stötta dina kollegor vid behov. Du är duktig på att prioritera rätt saker och är noggrann i ditt arbete. Slutligen tror vi att du som söker trivs i en roll med många kontaktytor och har en god kommunikativ förmåga.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, där det är uttalat att företaget har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och företaget en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Skara
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du problem med att skicka in din ansökan eller frågor kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller ringa vår växel 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval, och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare än sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan!

Sökord: trafikledning, bokning, utrikes, export, import, administratör, koordinator, administration, koordinering, registrering, dokumentation, kundservice, kundsupport, logistik, transport, ordermottagare, heltid, Skara
Mer info
Område Skara
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.