Byggprojektledare sökes till Borga

Byggprojektledare sökes till Borga

Vi söker dig med goda kvalifikationer inom projekt- och byggledning.

Som projektledare på Borga driver du hallbyggnadsprojekt från det att kontraktsskrivningen med kunden är gjord till dess att byggnaden är färdigställd. Du kommer att ansvara för att projekten genomförs till rätt kostnad, i rätt tid och till rätt kvalitet så att kunderna blir nöjda. Det innebär upphandling och koordinering av underentreprenörer och externa som interna leverantörer samt att se till att genomförandet följer uppsatta mål gällande kvalitet, arbetsmiljö och ekonomi. Vi arbetar i enlighet med AB04 och ABT 06.

Borga erbjuder en arbetsplats med tillväxt och som befinner sig i ständig utveckling. Vårt mål är att erbjuda en professionell arbetsmiljö med fokus på personalutveckling och löpande förbättring av våra processer. Som del av vårt projektledningsteam kommer du att medverka i arbetet med att ta fram nya arbetsmetoder för ökad effektivitet och bättre lönsamhet.

Kvalifikationer

Vi söker en affärsdriven person med insikt i byggprocessens skeden så som kalkylering, planering, projektering, upphandling, byggledning och kontroll. Du har arbetat som projektledare inom byggnation eller produktion och har god vana av att ekonomiuppföljning och projektrapportering.

Du har erfarenhet av projektering och/eller projektledning inom bygg, anläggning eller entreprenad. En byggingenjörsutbildning i botten är meriterande, men praktisk erfarenhet kan vara lika betydelsefull. Du gillar ett strukturerat arbetssätt och är van vid att arbeta med produktionskalkyl, prognos, projektuppföljning och planering.

Du har god kännedom om processer inom byggsektorn och olika regelverk (AB, PBL, BBR etc).

Du har en god förmåga att formulera dig i tal och skrift och talar och skriver såväl svenska som engelska obehindrat.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är noggrann, operativ och serviceinriktad och har ett stort engagemang för det du tar dig för och är mån om att våra kunder får god service. Du har god förmåga att självständigt och effektivt driva dina projekt mot uppsatta mål.

Övrig information:
  • Sista ansökningsdag: löpande rekrytering
  • Start: Snarast, enligt överenskommelse
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Skara
För frågor kring tjänsten, kontakta:

Mattias Streith, arbetschef, telefon 0511-79 18 19, e-post mattias.streith@borga.se

Henrik Fritzon, ansvarig rekryterare, telefon 070-249 93 01, e-post henrik@wettern.se
Mer info
Område Skara
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.borga.se
Sista ansökningsdag 30 nov 2019 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om arbetsgivaren
Borga är en plåttillverkare och hallbyggarkoncern med rötterna i Skaraborg och en verksamhet som sträcker sig ut i Europa.
Borga startade 1973 med kallvalsning av byggplåtprofiler för olika ändamål. I många år har vi också utvecklat och byggt stålhallar för många olika användningsområden. Vårt helhetserbjudande är unikt. Ingen annan aktör levererar en hallbyggnad med så stor andel egentillverkade komponenter som vi gör.

Borga tillverkar plåt, reglar, beslag och stommar själva, vi har egna montageteam och vi utvecklar ett eget byggsystem. Dessutom tar vi ett stort ansvar för byggprocessen så att du som kund ska kunna uppleva en trygg och bekymmersfri byggnation. Att vi levererar allt från materialsatser till nyckelfärdiga byggnader och totalentreprenader gör oss till marknadens mest kompletta hallbyggare!

Kärnan i Borgas affärsidé är våra egna produkter som tillverkas på flera platser i Europa och som gör att vi kan garantera hög kvalitet, priser som står sig och säkra leveranser. Vi har produktionsanläggningar i Sverige, Polen och Litauen samt försäljning i tio länder. Huvudkontoret finns i Skara, Sverige.

Borga omsatte ca 500 MSEK 2018 och har ca 300 anställda inom koncernen.