Driven och ambitiös säljare till Billinge Energi i Skara

Driven och ambitiös säljare till Billinge Energi i Skara

Billinge Energi AB bildades 1996, har sitt huvudkontor i Skara och ägs till 60 procent av Kraftringen, 20 procent av Skara Energi och 20 procent av Skövde nät. Vi erbjuder en bransch i stor förändring och digitalisering samtidigt som vi är ett lokalt tryggt bolag som arbetar med hållbarhet för framtiden. Vi är sju anställda i en liten och sammansvetsad grupp.

Dina arbetsuppgifter

Arbeta med försäljningen av Billinge Energi AB:s tjänster till företag i hela upptagningsområdet. Bevaka kunders avtal, följa elbörsen och ha koll på priser. Ansvara för att utveckla och stärka affärsrelationerna av såväl befintliga som nya kunder. Arbeta proaktivt och innovativt för att utveckla företagets kunder och försäljning. Driva affären självständigt och arbeta operativt i hela försäljningsprocessen med allt från identifiering och kartläggning av kunder till affärsavslut och leveransuppföljning. Även att ha hand om större kunder inom verksamheten. Vidare deltar du i marknadsaktiviteter riktade mot privatmarknaden på alla varumärken. Vi bemannar även kontoret i Falköping två dagar i veckan där du kommer att få stötta.

Vi ser att du har några års erfarenhet från liknande bransch, arbetat med företagskunder och har en teknisk bakgrund. Meriterande om du har eftergymnasial utbildning inom försäljning, marknadsföring eller ekonomi samt erfarenhet från elbranschen. Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift och datorkunskaper i Officepaketet och affärssystem är ett krav.

Du är duktig på att skapa och utveckla långsiktiga relationer genom att vara prestigelös, förtroendeingivande, målfokuserad och strukturerad. Du är inte rädd att komma med idéer och förbättringsförslag som utvecklar verksamheten. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och söker därför efter dig med stort intresse för rollen samtidigt som du förstår att processer tar tid, förändringar sker inte över en natt, är uthållig och tålmodig.

Arbetet är på heltid och dagtid med start enligt överenskommelse. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, varför du är välkommen med din ansökan redan idag!

Om OnePartnerGroup

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern med ett unikt helhetskoncept för företag. Vi är en trygg partner när du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Hos oss har du tillgång till den bästa lokala kompetensen inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn.

Du får också flexibla lösningar som möjliggör långsiktig tillväxt och lönsamhet. Vi finns nära dig. OnePartnerGroup är verksam på 46 orter, med över 2500 engagerade medarbetare. Genom vår kännedom om, och närvaro på, så många platser är vi Sveriges lokalaste samarbetspartner.
Vi är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag.
Mer info
Område Skara
Yrkesroll Marknadsföring
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 13 dec 2019 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se