Vi söker ekonomiassistent till en av våra kunder

Vi söker ekonomiassistent till en av våra kunder

Har du utbildning som ekonom eller har motsvarande arbetslivserfarenheter som ekonomiassistent? Är du driven, noggrann och brinner för att jobba med ekonomi? Då ska du söka tjänsten som ekonomiassistent till en av våra kunder!

Om tjänsten
Som ekonomiassistent kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära löpande bokföring, fakturering, bokslut samt övriga administrativa uppgifter. Det ingår även att jobba som controller då man analyserar och gör prognoser av den ekonomiska information som behövs för att driva verksamheten framåt.

I din roll som ekonomiassistent kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Löpande bokföring
  • Fakturering
  • Övriga administrativa uppgifter
Om dig
Vi söker dig som har utbildning inom ekonomi och/eller har ett par års motsvarande arbetslivserfarenhet. Du trivs att jobba tätt med dina kollegor samtidigt som du kan jobba självständigt.

Vidare ser vi att du är analytisk, ansvarsfull och flexibel. Du som söker är driven och bidrar till en god stämning på kontoret. Erfarenhet av olika affärssystem, ex. Visma är meriterande.

Viktigt för tjänsten är:
  • Ekonomisk utbildning och/eller motsvarande erfarenheter som ekonomiassistent
  • God samarbetsförmåga
  • Analytisk, noggrann och framåt
Körkort och tillgång till bil är ett krav.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga.

Om Adecco
Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Du är anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos våra kunder. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss Adecco för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.

Om anställningen
Tjänsten som ekonomiassistent är ett konsultuppdrag med tillsättning vid överenskommelse. Till att börja med är uppdraget på 7 månader. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten har start vid överenskommelse och rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

1. Första steget i våra rekryteringsprocesser är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan.
Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Vänligen notera att vi i vissa av våra processer använder vi även videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Jennifer Andersson via 0500-44 57 70.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Ekonomiassistent, Skaraborg, Adecco, Skövde
Mer info
Område Skara
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 31 mars (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.