Lastbilschaufförer i Skara

Lastbilschaufförer i Skara

ARJ Transport bedriver linjetrafik för Schenker med utgångsort Skara till Göteborg och Västernorrland.

Vi söker 4 Chaufförer med utgångsort Skara. Tjänsterna är tillfälliga och sträcker sig över sommaren, upplärning planerar vi in efter behov.

Arbetsuppgifterna vi har är för 3 chaufförer som kör och lotsar på både Göteborg och Skara och 1 chaufför som lotsar framförallt i Skara och sen har vi några veckor norrlandskörning med övernattning. Skicka förfrågan för mer info om upplägg så kan vi snickra ihop ett schema som passar just dig!
Mer info
Kontaktperson Emelie Jonsson
Telefon 0511-80690
Email Mejla Emelie Jonsson
Område Skara
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport
Typ av anställning Heltid, Vikariat
Hemsida https://www.arjtransport.se/
Sista ansökningsdag 10 juni 2019 (45 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

ARJ Transport AB startades 1992 och kör idag Fjärrtrafik Skaraborg-Västernorrland och Göteborg för DB Schenker. Vi har i dagsläget 22 bilar med släp och de flesta är utrustade med kyl/frys/värmeaggregat och 2 lastbilar med kranväxlare som vi kan erbjuda för transporter som kräver t.ex. kranlossning. Många av våra lastbilar är utrustade med Alkolås. Vehcodatorer är installerade som följer upp sparsam körning. Vi är idag ca 35 anställda på ARJ Transport och vi har personal stationerad i Skara, Hudiksvall och Timrå. Kontoret finns i Skara där vi också har en egen verkstad för mindre reparationer och service av våra bilar.