Platschef/Vd

Platschef/Vd

Injo Golv AB grundades 1 juli 2002 efter att ha varit en fristående avdelning inom företaget Injo Fog & Golv AB. 1999 tog Injo Golv över Ulfcar Entreprenad i Stockholm som har över 30 års erfarenhet av olika typer av Acrydur-beläggningar. Injo Golv är främst inriktade på företag som är i behov av slitstarka golvlösningar och jobbar i huvudsak med fogfria golvbeläggningar baserade på akryl, epoxi och polyuretan. Men även med reparationer så som tätning och diamantslipning. I januari 2017 förvärvade TM Progress majoriteten i Injo Golv. För TM Progress, som leverantörer av avjämningsmassa, är målet är att TM Progress och Injo Golv tillsammans ska växa i region Stockholm. Samarbetet ger både TM Progress och Injo Golv ökade möjligheter att vidareförädla sina tjänsteutbud i Stockholm och därigenom skapa ökad kundnytta för såväl entreprenörer som slutkunder. Injo Golv har sitt säte är i Järfälla och utför arbeten i hela Stockholmsregionen samt i Mellansverige. 2018 omsatte Injo Golv drygt 23 miljoner med ett gott resultat. Under 2019 har utvecklingen bromsat in något. Injo Golv har idag 6 anställda. https://www.injogolv.se/

Ägarbolaget TM Progress är ett dotterbolag till den finska koncernen Kiilto ( https://www.kiilto.com/en/ ) och en av Sveriges ledande leverantörer av avjämningsmassa för golvavjämning. Bolaget grundades 1974 och fick 1992 namnet TM Progress. Då började man även leverera i pumpbil via samarbete med Peter Roséns Åkeri, som man idag äger. TM Progress har över 40 års erfarenhet av att utveckla, tillverka och sälja golvavjämning helt i egen regi. Idag har bolaget 35 anställda, omsätter 268 miljoner och är rikstäckande med leveranser i säck, moderna pumpbilar eller entreprenad. Entreprenaderna utförs via ett nätverk av certifierade TM Entreprenörer och försäljningen mot proffs sker via fem försäljningskontor i Sverige, från Örnsköldsvik i norr till Åhus i söder. Huvudkontoret finns i Örnsköldsvik där också en av fabrikerna är belägen. Den andra fabriken finns i Hallstahammar och i Västerås finns företagets åkeri med pumpbilar. https://www.tmprogress.se/sv

Platschef/Vd
Platschefen rapporterar till Vd för moderbolaget TM Progress AB och placeringsort blir kontoret i Järfälla. Vissa resor i tjänsten kan förekomma, främst inom Storstockholm. Bland de anställda på Injo Golv finns, förutom hantverkare/läggare som genomför arbeten ute hos kund, även en administratör/ekonom som sköter månadsbokslut, löner mm.

Ansvarsområden och arbetsuppgifter

Uppdraget innebär ett budget-, resultat- och personalansvar för Injo Golv AB samt fokus på fortsatt långsiktig utveckling av tjänsteutbudet i Stockholm.

Vara aktiv i den uppsökande verksamheten om specifika jobb, räkna på jobb, skriva offerter, göra uppföljningar mm.

I samarbete med medarbetarna driva goda dialoger med kunder hela vägen från första kontakten till färdigt uppdrag.

Ansvara för att utveckla ett framgångsrikt lagarbete inom företaget samt arbetsleda personalen och stötta i befintliga kundrelationer, administrativt arbete och övrigt.

Fördelar med tjänsten och företaget

Injo Golv har ett gott renommé i branschen som ett väletablerat företag med god kompetens, kunskap och erfarenhet inom sin nisch.

I rollen som platschef/Vd får man stor frihet att forma inriktningen för arbetet med att stärka organisationen både ekonomiskt och relationsmässigt gentemot kunder och internt.

Som en del i en större koncern finns också många möjligheter att lära och utvecklas.

Erfarenhet och kunskap

Erfarenhet som t ex platschef, arbetschef, golventreprenör eller liknande i byggbranschen

Van vid uppsökande, säljinriktat arbete och har genom att bygga förtroende och relationer skapat goda affärer

Erfarenhet av personal- och resultatansvar med gott resultat

Utbildning

Gärna gymnasieutbildning men framför allt lägger vi vikt vid relevant arbetslivserfarenhet

Personliga egenskaper

Mycket goda ledaregenskaper och kan samordna, skapa engagemang och delaktighet

Beslutsför och tydlig med god kommunikativ förmåga

Lyhörd med god samarbetsförmåga

Affärsorienterad och god förmåga att sälja genom förtroende och kunskap

Strategisk förmåga och har gott omdöme

Är strukturerad, kan planera, organisera och prioritera

Har integritet och personlig mognad

Ansökan

Låter det här som en tjänst för dig? Vänligen skicka in din ansökan (CV och personligt brev) genom att klicka på knappen ”Ansök” nedan. Vi kommer att behandla ansökningar löpande. Vi tar inte emot ansökningar via e-mail men om du har frågor om tjänsten, vänligen kontakta rekryteringskonsult Helen Hafström på helen.hafstrom@asearch.se eller 0730-350 221.
Mer info
Område
Yrkesroll Ekonomi, Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 13 dec 2019 (4 dagar kvar)