Chef personalplanering/HR till HelloFresh, Logent

Chef personalplanering/HR till HelloFresh, Logent

Om tjänsten

Vill du vara med på en spännande resa med Logent och vår expanderande verksamhet för världens snabbast växande foodtech bolag? Har du erfarenhet av operativ produktion, personalplanering och HR-administration? Till Logent och vårt HR-team hos HelloFresh söker vi en Chef personalplanering med erfarenhet och kännedom om kollektivavtal och arbetstidslagen.

Som Chef personalplanering är du Site Managers högra hand i den framtida expansionen av verksamheten där du ansvarar för HR-området. Ditt huvudsakliga ansvar är att säkra personalförsörjning och bemanningen av operativ produktionspersonal på både kort och lång sikt och ansvara för att schemaläggning, arbetstidrapportering/lön följer uppsatta regler och kollektivavtal samt tillse att processer för administration och uppföljning är effektiva. Till din hjälp för att lyckas har du ett team på tre medarbetare som du leder i det dagliga arbetet.
Tjänsten är placerad vid HelloFreshs site i Bjuv.

Du får en intressant roll med stor möjlighet att påverka och tillsammans med Site Manager, som du också rapporterar till, planerar ni för den expansion av verksamheten som är beräknad framåt. I rollen som chef personalplanering/HR kommer du att äga och driva delar av Logent operational excellence program lokalt. I det dagliga arbetet kommer du också ha många interna kontakter med Logents centrala funktioner såsom lön, arbetsrättsjurist, bemanningsorganisation etc.

Din profil

Vi söker en dig med bakgrund inom produktion och tidigare erfarenhet av en liknande roll med personalplanering och HR administration/ tidrapportering inom produktionsverksamhet. Du har god kännedom kring kollektivavtal, arbetstidslagen och är van att skapa struktur och långsiktig planering kring personalförsörjning. Du har erfarenhet av ledarskap och gillar att driva förändringsarbete och olika projekt inom personalområdet. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av en operativ roll inom produktion.

Som person är du driven och resultatinriktad, du är en hands- on person som gillar utvecklingsarbete och får saker att hända, ditt goda ordningssinne och planeringsförmåga gör att du är en fena på att organisera och strukturera arbetet. Du är analytisk, bra på att se helheten och lösa problem. Du är trygg och stabil och gillar att leda andra mot uppsatta mål, du är kommunikativ och relationsskapande och trivs med att samarbeta med andra mot uppsatta mål.

Intresserad av tjänsten?

Ta chansen och sök Skånes mest spännande och roligaste jobb! Du kommer att ges möjlighet att vara med och påverka den fortsatta expansionen framåt och bidra till HelloFresh och Logents fortsatta framgångsresa.
Tillsättningen skall ske snarast, ansök därför gärna om tjänsten så snart du har tid och möjlighet. Vi har dessvärre ingen möjlighet att ta emot ansökningar via mail. Har du frågor kom tjänsten eller rekryteringsprocessen? Kontakta ansvarig rekryteringschef hos Logent, Marie-Louise Bååth på tel 070-722 77 59 eller marie-louise.baath@logent.se
Välkommen med din ansökan!

Om Logent
Logent är en heltäckande logistikpartner med nordisk bas och med globala nätverk. Vi har ett brett serviceutbud och skapar värde till våra kunder genom garanterade kostnads- och kvalitetsförbättringar. Våra tjänster omfattar Logistiktjänster (lager, tull och 4PL), Hamn och Kombiterminaler, Bemanning och Rekrytering samt Konsulttjänster. Detta gör att Logent från starten 2006 har vuxit till en omsättning på ca 1.5 mdr SEK och sysselsätter ca 3 000 personer. www.logent.se
Mer info
Område
Yrkesroll Organisation & ledning, Produktionsledning, Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Logent
Sista ansökningsdag 11 apr 2021 (42 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

About Logent Logent is a comprehensive and independent logistics partner, with a Nordic base and with global networks. We have a wide range of services and create value for our customers through guaranteed cost and quality improvements. Our services include Logistics Services such as Warehouse Management, Transport Management and Customs, Port and Combined Terminals, Staffing Services and Consulting Services. This means that Logent has grown to a turnover of about SEK 1.5 billion from the start in 2006 and employs approximately 3,000 people. Om Logent Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2019 omsatte Logent ca 1,5 miljarder SEK. Vi är måna om våra anställda och erbjuder alla medarbetare försäkringar och marknadsmässiga löner. För dig som vill prova på att arbeta i Norge eller kan tänka dig att arbeta vid någon av de andra orterna där Logent finns representerade i Sverige så har vi på Logent många roliga uppdrag att erbjuda, vi ser gärna att våra anställda utvecklas inom koncernen! Läs mer på www.logent.se