Hoppa till innehåll

Trädgårdsarbetare till Sjöbohem


Nu söker vi en trädgårdsarbetare till AB Sjöbohem.

Om företaget
Ett bolag som bryr sig om Sjöbo kommun.
AB Sjöbohem är ett kommunalägt fastighetsbolag som har Sjöbo kommun som verksamhetsområde.
Förvaltningen omfattar lägenheter med en total yta av 55 011 kvm, samhällsfastigheter med en total yta av 73 440 kvm och lokaler med en total yta av 12 421 kvm.
Vår verksamhet är att inom Sjöbo kommun förvärva, bebygga, avyttra och förvalta fastigheter för att tillhandahålla bostäder och lokaler utifrån kundens behov. I vår verksamhet ingår även försäljning av fastighetsrelaterade tjänster.
För att kunna göra detta måste vi bygga och utveckla relationen till våra kunder. Att förstå kundernas önskemål och behov gör att vi kan leverera bostäder, lokaler och fastighetsrelaterade tjänster med hög kundnytta.
Vi är 70 anställda inom AB Sjöbohem som jobbar med fastighetsförvaltning och städtjänster. Bolaget har egen personal för den tekniska och ekonomiska förvaltningen.
Arbetssättet ska genomsyras av enkelhet, fokus och ansvarstagande där vi genom en effektiv organisation kan leverera en hög kundnytta.
Läs mer om Sjöbohem på www.sjobohem.se

Dina arbetsuppgifter
Jobbet innebär att sköta planteringar, häckar, lekplatser och övriga utemiljöer i Sjöbo kommun. Du kommer att få ett område att ansvara för, men vid behov hjälps man åt runtom i kommunen. Du utgår från Sjöbohem varje morgon.
Du kommer att plantera växter, klippa häckar, tömma papperskorgar, fixa vid lekplatser och liknande. Robotgräsklippare finns för alla grönytor, men ibland kan det behövas trimning av gräskanter.
Du är också en viktig del i förbättringsarbetet där du tillsammans med dina kollegor planerar och utför förändringar i utemiljöerna.

Din bakgrund/Dina egenskaper
För att vara aktuell för tjänsten krävs att du har erfarenhet, och genuint intresse, av trädgårdsskötsel. Du är väl förtrogen med häckklippning och plantering. Dessutom är du händig och jobbar gärna praktiskt. Meriterande är om du jobbat med robotgräsklippare och/eller med offentliga utemiljöer tidigare.
Du är en prestigelös lagspelare med stort engagemang för ditt arbete. Att jobba fysiskt och utomhus i alla väder är inget problem för dig.
Du har körkort och är van vid att köra med släp.
Du behärskar svenska i tal och skrift.

Information och kontakt
För mer information om tjänsten kontakta Catharina, 0417-77 99 82.

Tillträde enl överenskommelse.

Tjänsten börjar med en provanställning hos Wikan Personal som förväntas övergå i tillsvidareanställning hos Sjöbohem.

Välkommen med din ansökan senast 30/11 2023.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Wikan Personal logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
29 nov. 2023 (1 dag kvar)
Område
Typ av anställning

Kontaktperson
Catharina Holgersson
Telefon

Om arbetsgivaren

Ett bolag som bryr sig om Sjöbo kommun. AB Sjöbohem är ett kommunalägt fastighetsbolag som har Sjöbo kommun som verksamhetsområde. Förvaltningen omfattar lägenheter med en total yta av 55 011 kvm, samhällsfastigheter med en total yta av 73 440 kvm och lokaler med en total yta av 12 421 kvm. Vår verksamhet är att inom Sjöbo kommun förvärva, bebygga, avyttra och förvalta fastigheter för att tillhandahålla bostäder och lokaler utifrån kundens behov. I vår verksamhet ingår även försäljning av fastighetsrelaterade tjänster. För att kunna göra detta måste vi bygga och utveckla relationen till våra kunder. Att förstå kundernas önskemål och behov gör att vi kan leverera bostäder, lokaler och fastighetsrelaterade tjänster med hög kundnytta. Vi är 70 anställda inom AB Sjöbohem som jobbar med fastighetsförvaltning och städtjänster. Bolaget har egen personal för den tekniska och ekonomiska förvaltningen. Arbetssättet ska genomsyras av enkelhet, fokus och ansvarstagande där vi genom en effektiv organisation kan leverera en hög kundnytta. Läs mer om Sjöbohem på www.sjobohem.se

Fler jobb från samma arbetsgivare

Liknande Jobb

Trelleborg
Miljö & Djurvård
Företagslogga
Helsingborg
Teknik & Ingenjör
Företagslogga